Ринг свободен

12 January 2015

Прегледана: 1340 пъти

КОЙ СПРЯ ВЛАКА? ОТ ВСЯКЪДЕ ВОНИ НА ДАЛАВЕРА - ТОВА Е СТИЛИСТИКАТА НА ГЕРБ-ВЛАСТТА! ГРАБЕЖ И РАЗРУХА!Някой си Владимиров, началник в транспортното ведомство, наредил спирането на 39 влака. Предстояло спирането на още 90. Не били рентабилни. А как ще пътуват хората, работници, служители, ученици и студенти, някакви пенсионери, това вероятно създава високи предпоставки за рентабилност.

В един репортаж от протеста на пътниците някакъв анонимен човечец каза, че се връщаме във времената от първото управление на ГЕРБ, когато започна съсипията на жп транспорта. В друг тв материал се обяснява, че влаковете се спират, за да се стимулира автобусния транспорт, чиито собственици си имат лоби в парламента и транспортното министерство.
От всякъде вони на далавера. Това е стилистиката на ГЕРБ-властта. Грабеж и разруха.

Не знам Владимиров има ли деца. Може би учат в Швейцария или друга цивилизована държава, където хората не спират влакове, ами строят нови трасета и правят модерни локомотиви и вагони. Не му пука на Владимиров за обикновените хора. Не иска и да чуе, че и без тия пари, дето му ги орязали от бюджета, миналата година жп транспорта е съществувал, макар и на ръба.
Да са живи и здрави децата на Владимиров. Да се учат в престижни колежи и университети. А децата на България кучета ги яли!

Преди изборите гербаджиите обещаваха просперитет. А предишният си мандат започнаха с безумното изречение за надграждането. Не знам още колко пъти ще си фалшифицират изборите, че да разбере тоя народ с кого си има работа. Каквито и неграмотни тъпанари да сме, не заслужаваме такава участ. И ако не се опомним, тия наистина ще ни заличат от лицето на земята.
Крайно време е да проумеем кой спря влака и изяде въглищата, както се казваше в един лаф някога.

Любо КОЛЬОВСКИ
Andrei написа на 13/01/2015г. 08:36ч.
A zashto gi izbirate Gerberite kato znaehte za postnata Pizza a Sega shte bade oshte po postna.
Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню