Градът

12 February 2015

Прегледана: 993 пъти

Петък 13-ти общински съвет гласува бюджета. Кметът на Бойко Борисов в Поморие иска 30 хиляди за НПО-то, чийто председател е самият той, и 20 хиляди джобни, за да се представяУтре от 9.30 часа започва заседанието на Общински съвет-Поморие за гласуване на Бюджет 2015 г.
В докладната си до местния парламент кметът на Бойко Борисов иска да бъдат приети и следните предложения
:

- с 30 хиляди лева на данъкоплатците да бъде подпомогната неправителствената организация, чийто председател е самият той (виж ТУК)

- 20 хиляди за представителни разходи на кмета /Комисионни няма ли??/

- 10 хиляди за представителни разходи на общинските съветници

Без да изпадаме в подробно и изчерпателно изброяване на простотиите от нещото, което е определено от някои хора за проектобюджет, посочваме тези три много важни точки съвсем не случайно. Първо, няма ли конфликт на интереси кметът да иска от общински съвет да бъдат прехвърлени 30 хиляди лева от бюджета на Общината към НПО-то, чийто председател е самият той? Второ, за какво са му на кмета 20 хиляди лева джобни от парите на данъкоплатците, при положение, че може да си пише командировачни и дневни разходи за срещи, на които се появява в качеството си на кмет и представлява Общината? И трето, но не на последно място по важност, общинските съветници от ГЕРБ не изпитват ли поне малко неудобство - гражданите на Поморие да им обезпечават извънградските гуляи, "единичните" хотелски стаи и такситата, че да си гласуват 10 хиляди лева представителни? Изобщо, какво толкова ще си представят и пред кого?

Мандатът на кликата изтича и за много от тях втори няма да има. С какви ли очи ще се срещат с хората по улиците и ще им казват "Добър ден"?!

ZADKULISITE.COM
нелито написа на 18/02/2015г. 21:11ч.
Горкия той ,няма джобни а съпругата му ,ще строи .Те ще му го построят,както му оправиха двора в къщи,А тя сигурно събира пари като ходи от сутрин до вечер да митка из Бургас.В които МОЛ да отидеш можеш да видиш кметицата да обикаля и да се чуди къде да харчи пари,и как да се прави на по-слаба БАБА ЯГА.


dragan написа на 15/02/2015г. 12:54ч.
VSI4KI V TAZI OBTZINA SA PEDERASI


nelito написа на 14/02/2015г. 20:01ч.
По големи нагляри от Кмета,Енева-прасето ,всички общински съветници от герб,които до вчера неможеха да си кажат малкото име и едва завършиха 11 клас -Адамчо малоумника ,Румен тапанара,Дечо Стайков ,който седи с вдигнати крака по зсяко време ,Кунчо -идиота който незнай къде се намира,Гледа баничара в очите какво да прави,Джингата-тариката дето няма пари да издържа единствиния си син и иска помощщи,да не забравим и градешката циганка дето и се клатят краката като замине баничара


леля Пена написа на 14/02/2015г. 15:08ч.
Ние сме си виновни


Pomo написа на 12/02/2015г. 21:32ч.
По нагъл Баничар няма,30 000 джобни.
Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню