Политика

11 February 2017

Прегледана: 1628 пъти

ЛИДЕРЪТ НА ОПГ ГЕРБ Е В ПАНИКА, А ПИАРИТЕ МУ СА ВЦЕПЕНЕНИ"Основният ни опонент, като че ли разчита на амнезия в тази кампания. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на заседанието на Националния съвет на партията. Нинова отчете, че БСП влиза в кампания в подем и в добра кондиция като партия. „Обявяват приоритет образование и наука, но вчера ЕК спря междинните плащания по тази програма. Половината от здравната реформа е отменена от съда, а министър и длъжностни лица са подсъдими. Мотото им е „Да превърнем страховете на хората в надежда на нацията“. Това е гавра с нацията. Днешните страхове са страх от безработица, че ако се разболееш, не можеш да се лекуваш, ако нямаш пари да си платиш“, коментира тя и добави страха от бежанци. Според нея тези страхове будят само една надежда, че ГЕРБ повече никога няма да управлява България.", съобщава в. "Сега".

В същото време сайтът на ГЕРБ е толкова "богат", че ни информира преди 4 часа, че Борисов вчера бил казал колко спешно се налага да свикаме Велико народно събрание. Кога му щукна тая идея, не е ясно. Ясно е само, лидерът на ОПГ ГЕРБ е в паника, а пиарите му са вцепенени и не знаят как да реагират на събитията от деня. БСП май ще бие Борисов, както той самият обича да се изразява в типичния си хашлашки и тарикатски стил.

Любо Кольовскиbgb написа на 22/02/2017г. 14:35ч.
Тоя от банкя изобщо не трябва да се коментира. Ще си получи заслуженото.


Димитър написа на 12/02/2017г. 11:54ч.
На нашенския Ал Капоне трябва да спретне заговор от типа на оригиналния екземпляр - пране на пари и неплатени данъци, а той ще си изгние сам в собствените си лайна, с които насра държавата.
Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню