Ринг свободен

07 September 2014

Прегледана: 17801 пъти

На хората им е втълпено, че трябва да гласуват против "комунистите", а т.нар. комунисти са в ГЕРБНа хората им е втълпено, че трябва да гласуват против "комунистите". Без дори да се замислят, че т.нар. комунисти са в ГЕРБ - шофьори, масажисти, бодигардове..., като цяло обслужващият персонал на функционерите на БКП. Нискоинтелигентният индивид пуска гласа си за ГЕРБ само поради една причина - някой му е внушил, че ГЕРБ е дясна партия, а нали трябва да се гласува против комунистите. Истината е, че ГЕРБ не е дясна партия, а ОПГ.
И в този ред на мисли в съзнанието ми изплува името Иван Костов. Защо ли?! Ами нали той беше проводникът на ГЕРБ - да бъде приета в групата на ЕНП и така да се отъждестви с десните партии.
Костов, Костов!
Големи грехове имаш спрямо българския народ. Продължаваме да патим от главата ти!

1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР.
2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.
3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.
4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво.
5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.
7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова.
8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП,
10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,
11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.
12.Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...
Та дотук за антикомунистическата реторика на слабоумника! - http://bosia.blog.bg/politika/2012/04/11/koi-ni-upravliava.938284

Стоян Тончев

снимка и колаж: Фейсбук
111 написа на 19/05/2015г. 01:54ч.
Така хора движещи се от връх на връх,само и само да са отгоре!Нямат идеи,нямат характер и ценности за да ги защитават и се борят за тях.Въртят се като пумпали от власт във власт само да са отгоре ,без срам и свян от делата си!!!


Петър написа на 12/04/2015г. 07:47ч.
Втълпявай на хората да не гласуват за него, просто е Стоян! Но ще им втълпяваш друго, нали така! Свободата да избираш, този който искаш да те управлява в определен период от време, само по себе си е комунизъм! Децата на престъпниците или комунисти ако щеш, лошият ти Костов прокара Закон, който ги заклеймява и според който всеки можеше и все още може да осъди както в собствената си страна, така и в Страсбург! А вместо това, Ние си избрахме Царят и неговият Голият Борисов, да ни втълпяват, че комунисти няма, но си правят Музей на комунизма!!! Лошият ти Костов, само едно не успя да прокара и за това си има както причини, така и предатели. И това е Закона за лустрацията, който ако беше прокаран още в далечната 1992 г., сега нямаше да пишеш простотии и нямаше да съществува нито Костов, нито Борисов или който щеш престъпник или комунист или както му казват по-меко, социалист!! Избора на даден човек е съществен за обществените процеси в бъдеще време и за това е много важно да се гласува. Тези процеси, ще влияят както на даденият индивид, така и на обществото като цяло.


naiden stoianchevski написа на 11/04/2015г. 09:05ч.
ПРЕСТЪПНИЦИ ЗА ПАНДЕЛАТА ИЛИ ОРЛАНДОВЦИ.


Ива Коларова написа на 24/11/2014г. 15:16ч.
Дядото на г-н Борисов, просто не е отишъл да брани държавата, прикрил се е и е останал в града с останалите там жени, деца и старци, и деянията които е вършил с жените,земите които е заграбил докато ги е нямало мъжете са се оказали зле премерени.След завръщането на войните са го линчували този непрокопсаник и мизерник. Това е репресията на дядо му и хич да не ми навира в носа репресията на дядо му. Всичко това знам от човек, очевидец.


Боцмана написа на 17/09/2014г. 09:33ч.
Като се замисля само,че и Б.Б. се опита да си измисли автобиография.....дядо му бил репресиран от комунистите,а ако беше така щеше да завършиш в Симеоново макар и пожарникар!)


син пролетарски написа на 08/09/2014г. 17:22ч.
Че то по-големи капиталисти от антикомунистите на живковистката БКП няма!
Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню