Атентатът в Париж вади на показ страшната истина – тече процес на подмяна на коренното население в Европа

Атентатът в Париж вади на показ страшната истина – тече процес на подмяна на коренното население в Европа

В Европейския съюз беше извършен неусетен преврат. Преди да се създаде съюзът, държавите пазеха строго своите граници. Имаше предупредителна стрелба при нарушение и нарушителите бяха връщани обратно в държавите им. Малцина получаваха статут на бежанци. Щом се създаде ЕС и евробюрокрацията, тя започна да доминира над националните държави и ги принуди да променят поведението си. Преустанови се предупредителната стрелба по границите и незабавното репатриране. Вместо това, отговорни политици от бюрокрацията на ЕС започнаха да говорят и да налагат на обществото, че е длъжно по морални съображения да приема всички желаещи да се заселят на европейския континент.
Държави с външни граници като Гърция бяха многократно притискани, обиждани и принуждавани да променят мерките за защита на собственото си гранично пространство. Подменяйки практиките на европейските граници, ЕС показва, че не защитава, а напротив – уврежда суверенното право на народите да защитават териториите си.
След като всички в Третия свят разбраха, че ако нарушиш европейските граници, не рискуваш да пострадаш, да влезеш в затвора или да те върнат незабавно обратно, а вместо това те настаняват на социални помощи, имиграционните вълни започнаха да се увеличават все повече и повече.
Глупавите или злонамерени политици от ЕС, заедно с отговорни фактори от ООН, тласкат Европа към безпрецедентна катастрофа. Нахлуващите от Африка, Близкия изток и Азия в голямата си част са необразовани, носители на неевропейска култура и с огромни нива на раждаемост. Практиката показва, че те не приемат европейските ценности, а искат да наложат собствените си ценности на европейска територия.
Тече процес на подмяна на коренното население на Европа, а всички като че ли се правят, че не забелязват колко голяма част от нахлуващите са радетели на радикалния ислям. Така нареченият европейски политически елит сякаш не вижда, че в Африка, Близкия изток и Азия живеят няколко милиарда души, които с удоволствие биха дошли да живеят на социални помощи в Европа.
Емиграционният резервоар на практика е безкраен. Всяко добро отношение към нарушителите на европейското гранично пространство е подобно на наливане на бензин в огъня. Проявата на хуманизъм спрямо живеещите извън европейските граници означава да се помага на техните общества по места, а не те да бъдат вкарвани в Европа. Ако процесът незабавно не бъде спрян, той рано или късно ще доведе до граждански и религиозни войни на европейска територия и това, което се случва сега в Сирия, Ирак, Либия, Афганистан, Мали и Судан, скоро ще се случи и тук.Източник: www.obshtestvo.net
Колаж: СВОБОДЕН ЧОВЕК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *