БОРИСОВ, КАКЪВ ШЕНГЕН, КАКВА БОРБА С КОРУПЦИЯТА, КАКВИ 5 ЛЕВА БЪЛНУВАТЕ! КАТО В „СТОЛИЦАТА ТИ“ ЧУПЯТ ПРЪСТИТЕ НА ЖУРНАЛИСТ!

БОРИСОВ, КАКЪВ ШЕНГЕН, КАКВА БОРБА С КОРУПЦИЯТА, КАКВИ 5 ЛЕВА БЪЛНУВАТЕ! КАТО В „СТОЛИЦАТА ТИ“ ЧУПЯТ ПРЪСТИТЕ НА ЖУРНАЛИСТ!

Премиерът Борисов се изхвърли преди няколко дни, че скоро ще задминем румънците в борбата с корупцията и ще влезем в Шенген… Пак започна да реже лентички на ляво и на дясно, изживявайки се на антимафиот. В това време силовото вице Миглена Кунева щяла да прави обединително звено в борбата с корупцията, дори обяви, че ще има награди за разкрилите корупционни практики, АКО се стигне до осъдителна присъда. Само не става ясно КОЙ ще повдигне ОбВИНЕНИЕ, ако изобщо има някакво разследване.
Държавата щяла да дава пари за подадена информация за корупция, ама само ако процесът завършил с осъдителна присъда. И какво сега, ще трябва и да ги съдим ли?! И как ще стане това, като няма кой да им повдигне обвинение?
На фона на гръмките изказвания на държавните лица, „стожерите“ на реда в България и „борците“ срещу престъпността по високите етажи на властта, ДНЕС В ЕВРОПЕЙСКА СОФИЯ НАПАДНАХА ЖУРНАЛИСТ И МУ СЧУПИХА ПРЪСТИТЕ НА ДЯСНАТА РЪКА, ЗА ДА СПРЕ ДА ПИШЕ ИСТИНАТА!!! В СТОЛИЦАТА НА ДЪРЖАВАТА НА ОПГ-ТО!
БОРИСОВ, КАКЪВ ШЕНГЕН, КАКВА БОРБА С КОРУПЦИЯТА, КАКВИ 5 ЛЕВА БЪЛНУВАТЕ! КАТО В „СТОЛИЦАТА ТИ“ ЧУПЯТ ПРЪСТИТЕ НА ЖУРНАЛИСТ!
ЗАДКУЛИСИТЕ разговаря с Васил Петев от www.big5.bg и попита дали е подал жалба в МВР. Васил Петев не е подал жалба в МВР, защото не вярва на правораздавателните и охранителни органи в държавата на мутрите-политици и мутрите-олигарси.
Институциите в България са абдикирали от основните си функции и се използват като репресивен инструмент срещу неудобните. Към групата на „неудобните“ вече спадат и ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНИ журналисти – НЕслугуващи на властимащите политици и олигарси! А тези журналисти са изчезващ вид! Освен завеждане на поръчкови дела срещу тях за хиляди левове, с цел психически тормоз, започнаха да чупят и пръсти.
Вчера се пошегувах във Фейсбук, че НСО трябва да охранява журналистите, а не политиците. Днешното нападение над журналист е доказателство, че съм бил абсолютно прав.
Борисов и Кунева говорят фантасмагории за някаква „борба с корупцията по високите етажи на властта“, докато СВОБОДАТА НА СЛОВОТО В БЪЛГАРИЯ, КОЯТО ПО ПРИНЦИП НЕ СЪЩЕСТВУВА ИЛИ Е НАДУПЕНА В УГОДА НА ВЛАСТЕЛИНИТЕ, Е СЪС СЧУПЕНИ ПРЪСТИ. А МВР-Бъчварова се почесва всеки път там, където най-малко я сърби. По главата.
РЕПРЕСИЯТА Е ПЪЛНА! НЕ СТИГА, ЧЕ НИ СЪДЯТ, ЗАЩОТО ПИШЕМ ИСТИНИ, АМИ ВЕЧЕ И НИ НАПАДАТ! КАКВА ДЕМОКРАЦИЯ, КАКЪВ ЕС, КАКВА СВОБОДА НА СЛОВОТО В ДЪРЖАВАТА НА ГЕРБ!! ВСИЧКО В БЪЛГАРИЯ Е ЛАЙНА!Стоян Тончев
Колаж: Иво Ангелов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *