БОРИСОВ ОТСВИРИ ВУЧКОВ ЗА ОТСТРАНЯВАНЕТО НА ПИСАНЧЕВ И ЛАЗАРОВ. ДПС КАПИИТЕ НЯМА ДА СЕ ПИПАТ

БОРИСОВ ОТСВИРИ ВУЧКОВ ЗА ОТСТРАНЯВАНЕТО НА ПИСАНЧЕВ И ЛАЗАРОВ. ДПС КАПИИТЕ НЯМА ДА СЕ ПИПАТ

БОРИСОВ КРЕПИ ПО СТАХАНОВСКИ, ПАРДОН, ПЕЕВСКИ – ЛАЗАРОВ И ПИСАНЧЕВ. УНИЗИ ВЪТРЕШНИЯ МИНИСТЪР ВУЧКОВ.
Вестник Сега публикува знакова информация: „Вътрешният министър Веселин Вучков ще влезе в първия си по-сериозен сблъсък с премиера Бойко Борисов. Вчера той обяви, че ще предложи на правителството нов главен секретар на МВР на мястото на Светлозар Лазаров и ще настоява да започнат процедури по смяната на шефове на държавните агенции „Национална сигурност“ (ДАНС) и „Технически операции“ (ДАТО) Владимир Писанчев и Цветан Китов. Вучков ще съобщи номинацията си за главен секретар на МВР на 4 март. На въпрос на „Сега“ дали плановете на вътрешния министър ще се осъществят, премиерът Борисов отговори кратко „Не“. „Сега“ не успя да се свърже с вътрешния министър, но е ясно, че на следващо заседание на правителството предстои сблъсък между двата лагера по въпроса за смяната на кадрите, назначени от правителството на БСП и ДПС.“
Бойко Борисов категорично продължава да крепи Владимир Писанчев и Светлозар Лазаров – и двамата капии на Пеевски/Доган.
В същото време заедно/?!?!/ с главния прокурор ще прави „спец“ звено по „румънски“, като вече заповядва и каква точно е да бройката на арестуваните – 30 /?!!?!/.
Нищо, че Владимир Писанчев е за абсолютен арест заради „червеи“, а Светлозар Лазаров, най-малко е за директен и незабавен шут заради операцията в Лясковец. Да не говорим за купищата безумия, които Лазаров сътвори с Цветлин Йовчев в МВР. Ако можете да прочетете само „безспорните доказателства“ по купищата „килъри“, които „залови“, не само ще се втрещите, но и ще повръщате.
Борисов вече нагло и безпардонно демонстрира обвързаността си с Пеевски и Доган. Нищо, че по негово време от ДАНС „писанчевците и цветлиновците“ изнесоха информацията към „изнесени звена“, а по времето на Цветлин и Писанчев пък информацията от МВР, чрез „червеи“, бе изнесена в /не/известна посока.
И на целия този фон Цацаров и Борисов /заедно/ ще правят „спец“ орган, звено или нещо като нищо на света. С писанчевци и лазаровци.
Ашколсун.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *