Васил Петев: Същите тези, утре така ще постъпят и с Борисов

Васил Петев: Същите тези, утре така ще постъпят и с Борисов

Не съм изненадан. Нито потресен. Дори не съм погнусен, тъй като отдавна познавам помията и добре знам, че лайната плуват най-отгоре.
Въпреки всичко това, обаче, не мога да си позволя да замълча. И тези думи тук не са за Ветко и Маринела Арабаджиеви и за това виновни ли са те или не, това е работа на съда, а не на „общественото мнение“, а са думи посветени на Дъното, което обича да нарича себе си българска журналистика.
Защото, когато преди време аз пишех своите ехидни закачки по техен адрес, същите тези, които днес са „естествено продължение“ на гласа на прокурор Гешев, седяха срещу мен и ми се пулиха с думите: „Що бе?! Що ги пишеш тези неща? Я иди и се разбери с тях!“.
Същите тези представители на частни телевизии и големи онлайн сайтове за един ден забравиха, как всеки месец търчаха до хотел Маринела за да си приберат редовната лепта „мълчание“ под формата на реклама.
Цялата тази противна кохорта от педерасти, курви и обикновени натегачи редовно хапваха на масата на Арабаджиеви и не се свеняха да прибират в джобовете си по някой препран лев. Днес обаче същата тая долна сволач удобно е забравила всичко и бясно скача върху главата на вчерашните си „благодетели“.
Не ви ли е срам бе, нищожества? Сериозно, не ви ли е срам? Ще кажете, ами ние не знаехме. Ще ви отговоря – я вървете на майната си бе, глупаци. Толкова сте жалки, че за вас не трябва да има никаква жалост. Знам, че четете това и ме нанавиждате, обаче нека ви кажа нещо, аз също не ви харесвам. Помияри.П.С. Същите тези, утре така ще постъпят и с Борисов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *