ВЪЗМОЖНИ ЛИ СА РАЗМИРИЦИ В ГЪРЦИЯ???

ВЪЗМОЖНИ ЛИ СА РАЗМИРИЦИ В ГЪРЦИЯ???

След вота в неделя, очаквайте война в Гърция! Може и да звучи силно, но противопоставянето на олигархичните кръгове, които са си назначили администрацията в европейските структури и в самата Гърция, ще бъде с обратна и по-голяма сила срещу натрапчивото налагане на фалшивите евроценности. Ситуацията е такава, че могат да ескалират процеси, които биха повлияли за бъдещето на ЕС и разкриване на истината за структурата и начина на управление в него!
Най-вероятно СИРИЗА ще спечели и ще започне плавен процес на отделяне на южната ни съседка от ЕС. Те знаят как да използват членството си, за разлика от нас. И успяха с политиката си да направят зависими европейските институции. При нас е обратно! Имат да връщат много заеми. С тенденция за все по-голяма задлъжнялост. 10 млрд., с покачване до 40 млрд. Някой с основание може да каже, че са хранениците на Европа. Обаче вота в неделя ще определи посоката на Гърция и зависимостите от евроатлантическата политика. Много е вероятно да насочат усилията си към напускане на все повече издишащия спукан балон, представляващ измислени евроценности и толерантност!
Господарите на Европа много добре знаят това и всячески ще ухажват гърците, включително и като опростят много от задълженията им. И за да могат временно да закърпят дупката на спукания си балон. Другият вариант е да използват езика на омразата, за да заплашат съседите като им наложат санкции, с които те съответно няма да се съобразят. Ще ги наложат ей така, за да покажат, че все още съществуват като институция, макар и да знаем, че си отиват и се самоубиват, само и само да запазят статуквото, което все повече държави отхвърлят. Няма да се посвенят и да предизвикат конфликти като жертват дори и човешки животи, запазвайки хищното си тесногръдо управление, прикривайки тези конфликти със защитата на т. нар. евроценности на „обединена“ Европа. Няма да се посвенят да заповядат на воините на тези ценности да поведат битка и организират размирици и стълкновения, а защо не и измислени атентати?! Вече са го правили! Искрено се надявам този път да не се окажа прав! Едва ли…Александър Колев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *