ДАЛИ Г-Н ПУТИН НЕ ПРЕДУПРЕЖДАВА МЕЖДУНАРОДНАТА ОБЩНОСТ ЗА ПРЕДСТОЯЩО МОЩНО ГЕОПОЛИТИЧЕСКО РАЗМЕСТВАНЕ

ДАЛИ Г-Н ПУТИН НЕ ПРЕДУПРЕЖДАВА МЕЖДУНАРОДНАТА ОБЩНОСТ ЗА ПРЕДСТОЯЩО МОЩНО ГЕОПОЛИТИЧЕСКО РАЗМЕСТВАНЕ

Когато прочетох изказването на Путин, че сме братски народи и нямало да ни изостави, първо си помислих, че е фейк. После се оказа, че не е, но тъй като г-н Путин не е човек, който ще седне да говори празни приказки, си струва да се помисли какво точно е искал да каже.
Дали г-н Путин не предупреждава международната общност за предстоящо мощно геополитическо разместване, и то съвсем скорошно, на фона на това, че Обама е пътник, Меркел и Оланд и те, че Саудитска Арабия е застрашена от фалит през следващите пет години, ако се задържат сегашните ниски цени на петрола, предизвикани от евтиния петрол, продаван от ИДИЛ, а в обединеното кралство догодина предстои референдум за излизане от ЕС?
Ако бях на мястото на българското правителство и на българския президент, сериозно щях да се притесня от това изказване, разбира се с уговорката, че се водя единствено от собствената си мисъл и българския национален интерес, а не от чужди, дотам, че да пускам разни истерични комунисти като Евгений Михайлов да се пенявят из медиите как атаките срещу неадекватния Плевнелиев били атаки срещу държавността, и да обясняват колко лош бил режима на СССР по времето, когато са получавали образованието си в Москва.
Ani Angels

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *