ДВА САЙТА, ПОЛЗВАНИ ОТ БОЙКО БОРИСОВ ЗА ТРИБУНА, СВЪРЗАНИ С БАНКОВАТА ДИВЕРСИЯ С „ПЛАТЕНИ” ЛИЦА НА ОПАШКИ ПРЕД БАНКОВИТЕ КЛОНОВЕ

ДВА САЙТА, ПОЛЗВАНИ ОТ БОЙКО БОРИСОВ ЗА ТРИБУНА, СВЪРЗАНИ С БАНКОВАТА ДИВЕРСИЯ С „ПЛАТЕНИ” ЛИЦА НА ОПАШКИ ПРЕД БАНКОВИТЕ КЛОНОВЕ

АФЕРА знае имената на двата сайта, засега няма да ги обявяваме. Ще очакваме службите да си свършат работа и да достигнат до собствениците и замесените в престъпленията служители на двата информационни сайта. Ако това не стане, АФЕРА ще разкрие пъкленият план, в който участват и наричащи себе си “журналисти”. Ще открехнем вратата като посочим, че и двата информационни сайта активно отразяват Бойко Борисов, а той често ги използва за трибуна.
От тази сутрин се провежда масирана акция за задържането на десетки лица, които в петък участвали в създаването на опашки пред няколко банки в столицата, съобщиха от службите в неделя следобед. Съвместната акция е по нареждане на главния секретар на вътрешното министерство Светлозар Лазаров и на директора на ДАНС Владимир Писанчев.
Службите имат точна информация, че в петък едни и същи лица са се редили многократно на опашки пред банки без дори да имат влогове в съответната финансова институция.Единственото нещо, което те са правили, като дойде техния ред, е да питат какъв е лихвения процент и кога е удобно да си открият банкова сметка.
Част от тях са повтаряли тези действия по няколко пъти в една и съща банка. Службите разполагат със записи от охранителните камери пред клоновете на банките, на които се виждат лицата на участващите в опашките хора.
От службите уточняват, че в тази акция са участвали и два сайта.Източници от службите уточниха, че става въпрос за два сайта, които в петък са разпространявали информации и снимков материал за опашки пред две големи банки.
Информацията в един от сайтовете стана причина лично главният секретар на МВР Светлозар Лазаров да опровергава твърденията.
Вторият сайт пък в рамките на по-малко от 2 часа публикува над десет инфромации придружени със снимков материал за опашки през банкови клонове в цялата страна.
Любопитна подробност е, че часове по-късно информациите от двата сайта бяха изтрити.
Службите обаче са успели да документират публикациите.
АФЕРА знае имената на двата сайта, засега няма да ги обявяваме. Ще очакваме службите да си свършат работа и да достигнат до собствениците и замесените в престъпленията служители на двата информационни сайта.
Ако това не стане, АФЕРА ще разкрие пъкленият план, в който участват и наричащи себе си “журналисти”.
Ще открехнем вратата като посочим, че и двата информационни сайта активно отразяват Бойко Борисов, а той често ги използва за трибуна.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *