Докато чакаме тиквите да узреят, ще си стоим тиквочи!

Докато чакаме тиквите да узреят, ще си стоим тиквочи!

Не мога да разбера защо всички лидери-политиидиоти, пардон политици, се правят на недоузрели тикви, а нас ни мислят за големи тиквочи!Б.М.Б.(Бойко Методиев Борисов, да не се бърка с „Борба с масовите безредици“) се върна истерясал от USA-то, защото в прав текст му казаха, че той, никога повече не ще бъде премиер на „тази държава“(да знае, че се има предвид република България). И реши да се врътне, нацупи, истеряса и раздруса цялата държава.С.Д.С.(Сергей Дмитриевич Станишев, да не се бърка с умрелия „Съюз на демократичните сили“), за когото янките казаха същото, набързо хукна за Брюксел, за да си уреди поне зам.-председателско място на някоя комисийка в Европарламента. Иначе трябва да се подчинява на 15/15, който ще е глава на европарламентарната делегацията на 100-летницата.Д.С.П.(Дилян Славчев Пеевски, да не се бърка с ДПС – Движение за права и свободи, колкото и да му се иска да ги отъждествяват двете) разбра, че USA-то и ЕС-то не дават фирма „Водстрой-98“ ООД да строи „Южен поток“ и едни два милиарда ще избягат, затова реши да отцепи к’вото може и докато може от баницата, дето я месиха с ортаците от КТБ.
И всичко това доведе до необходимостта да се разпусне туй Народно събрание и се избере онуй. Само че, трябва още малко време, за да се нагласят местенцата и поточетата!
Затова се бави оставката на П.В.О.(Пламен Василев Орешарски, да не се бърка с „Противо-въздушна отбрана“), а не ‘щото много ни обичат и обгрижват.
Докато чакаме тиквите да узреят, ще си стоим тиквочи!Иван Петров – адвокат, апелативен прокурор на София /1998 – 2005/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *