Здравствуйте, гербаджийчета, крадете на воля, докато ние плачем за Немцову. Понеже Бойко е глътнал под езика листчето, а на него пише – „ако печеля, печеля само за мене си, ако изгубя, губи и ЦРУ“

Здравствуйте, гербаджийчета, крадете на воля, докато ние плачем за Немцову. Понеже Бойко е глътнал под езика листчето, а на него пише – „ако печеля, печеля само за мене си, ако изгубя, губи и ЦРУ“

ВЕРЕСИИТЕ НА ПУТИН
Докато България се граби безогледно и текат едни „милиони – милиарди“, докато напевно по пеевски „борят“ контрабандата, докато неялковци забогатяват от жълт „честен труд“, докато цацаровци търсят „документална следа“, а „библиотекарите“ вече осребриха продажбата на акции от информация изнесена от службите, докато веждито го правят академик, докато на „бойко“ му късат менискуса, после го зашиват и пак го късат, и пак го зашиват гочевските медии, Путин е тук. Той не спи. Путин бди. Не отваря колесници. И наказателно задържа самолети.
Отравя с чай инджевци.
Посява фашизъм у мрака в злачното място на коритаровци.
Надежда я държи наказателно във въздуха, нищо, че в същия самолет пътува и Бонев, ама той няма спомен да са го „атентирали“.
Няма спомен, защото Путин не спи. Той ни е накупил всичките. До един.
Само едни герои, радановци, са останали храбри, ненатъргувани от кагебето, но пък залюпени от „българия за америка“, и те бранят татковината ни, милата, с дърве и камъне я бранят, и йоще миг … и ще падне заветния Кремъл, а Обама ще им го подаде в „опорните точки“.
А на трети март, точно в пик-час, пикът няма да работи, защото този мерзък Путин ще спре на депесето радиоточката, понеже Столетов идва с гръм и дори и от Катар ще си поиска взетото от пеевските ненагледници, мамини.
Бойко през това време ще лекува менискуса, но ще го вдигне тоз Путин, вездесъщи, ще го вдигне на крака заради шефа на ФБР, понеже Бойко е глътнал под езика листчето, което там ще изплюе, а на него пише – „ако печеля, печеля само за мене си, ако изгубя, губи и ЦРУ“.
През това време николетата ще се „пуска по зърна“ по южния поток, а отдолу вместо пеевските сараевски фонтани ще я поеме ФСБ.
Защото Путин дебне.
И в най-затворената стая на №10. Защото Путин и там прониква като лъч лазер. И вече е включил в една от папките, че Агов е записан в Сан-стефанския договор.
Там вече пише: здравствуйте, гербаджийчета, крадете на воля, докато ние плачем за Немцову.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *