Иван Григоров, бивш шеф на Върховния съд: Браво, Филчев! Голям пич си. Томова, ти си божествена!

Иван Григоров, бивш шеф на Върховния съд: Браво, Филчев! Голям пич си. Томова, ти си божествена!

Цитираме бившия председател на Върховния съд – Иван Григоров, не заради ласкавата оценка към журналистката Веселина Томова, а за да се знае и помни кой и защо сатанизира главния прокурор Никола Филчев.Коментарът на Иван Григоров е направен под цитирана от сайта www.zadkulisite.com публикация на АФЕРА: „СЛУШАЙТЕ ФИЛЧЕВ И ПОМНЕТЕ СУГАРЕВ!”:
„Иван Григоров бивш председател на Върховния съд написа на 02/11/2014г., 12:36ч.Томова, ти си божествена. Филчев е голям човек – отличен юрист. Дълги години най-добрия съдия във Върховния съд, под мое ръководство. Професор по наказателно право. Като Главен прокурор той бранеше правата на гражданите и от престъпния свят и от злоупотребите на администрацията. Той направи добрини на много хора в рамките на закона. Думата му струва колкото подписа му. На никого шапка не сваля. Браво, Филчев ! Евала ! Голям пич си.”Припомняме публикацията на АФЕРА:
СЛУШАЙТЕ ФИЛЧЕВ И ПОМНЕТЕ СУГАРЕВ!
Не крия, че винаги съм харесвала Никола Филчев като главен прокурор. Онези, които не се плъзгат по „опорните точки” на разни костовистки целофанени екстременти, които пропагандно го превърнаха в „чудовище”, знаят, че Филчев има изумително чувство за хумор. Чувство за хумор обаче не за прости, които се разбират с простите.
Докато го слушах днес в предаването „120 минути” по bTV, в главата ми кънтяха изявленията на Едвин Сугарев от миналата седмица – че Цветан Цветанов бил прекрасен и честен човек, и всичко, което вършил било принципно и чисто.
Няма нормален човек в тази страна, който да не се втрещи от оценката за Цветанов, която даде вечно гладуващият до смърт, и винаги оставащ жив след гладните си стачки – Сугарев.
Същият този Сугарев поведе безпрецедентна война срещу Филчев, заедно с още няколко дежурни ползватели на нечия мръсна воля, и го обяви за „убиец”, „луд”, психопат и а-ха ядящ малки дечица.
А беше просто – главният прокурор Никола Филчев в прав текст каза и показа как се краде държавата с милиарди от криминалната приватизация и как законово му вързаха ръцете, за да не ги просне в килиите всите Командирски дружки.
Днес Филчев за ужас на такива като Колтуклиева, дето сега е хукнала да вкарва в затвора Цацаров, защити главния прокурор Сотир Цацаров, защото точно Филчев знае какво значи, КОГАТО ПРЕЧИ ЕДИН ГЛАВЕН ПРОКУРОР в какво „чудовище” могат да го превърнат.
В разговора Сотир Цацаров натърти два пъти една своя реплика, като че ли останала недоразбрана от водещия. Иначе около нея можеше да бъде изровен истинския ключ от бараката.
„Съдии и прокурори. Съдии и прокурори. Съдии и прокурори. Заедно.”, каза Цацаров. И го повтори многозначително.
Ако ги бе събрал на едно място – на живо в ефир – водещият можеше и да попита главния прокурор -„удобният” Борис Велчев – ако не бе останал само и единствено в удобната поза на ерудит, а бе проявил мъжество поне един път – можеше ли днес Цацаров да бъде освободен от Аси, Стефки, и куп прокорурори, съдии и съдийки, които навсякъде ги знаят по места по колко, кога и как взимат…
Когато обаче в тв ефира и по медии дефилират „опорните точки” на такива новоизлюпени гербаджии като Сугарев, за когото Цветанов е образец на честния и чист „професионалист”, вече сте наясно колко Филчев е „убиец”, нали?
Филчев ги смрази всичките „умни” и „красиви”, крадливи „реформатори” от онова време. Затова направиха всичко за да го смажат медийно.
Цацаров трябва да се въоръжи с Филчевия сарказъм и хладнокръвие.
И да ги подпука: „Съдии и прокурори. Съдии и прокурори. Съдии и прокурори. Заедно”. И да разчисти кочината от михлюзи, корумпета и комплексирани кариеристчета, които за пет лева и за една поръчка, са готови на подвизи.
За да дойде времето, в което: „Съдии и прокурори. Съдии и прокурори. Съдии и прокурори. Заедно” ще изведат битката срещу мафията, започвайки ОТ ГОРЕ НА ДОЛУ.
А вие, слушайте Филчев и помнете Сугарев.
И Цацаров да се готви. На мястото на Сугарев вече дефилират „нова мода шантиклер” медийни бухалки – тоя път със силикон, филъри и ботокс.Веселина Томова
Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *