КОГА ЩЕ ЗАПОЧНАТ РАЗСЛЕДВАНИЯТА НА ГЕРБАДЖИЙСКИТЕ КМЕТОВЕ?! ЛУДИ ЛИ СТЕ, КУХИ ЛИ СТЕ, СТРАХЛИВИ СТЕ ИЛИ ВИ ПЛАЩАТ МНОГО ДОБРЕ?!

КОГА ЩЕ ЗАПОЧНАТ РАЗСЛЕДВАНИЯТА НА ГЕРБАДЖИЙСКИТЕ КМЕТОВЕ?! ЛУДИ ЛИ СТЕ, КУХИ ЛИ СТЕ, СТРАХЛИВИ СТЕ ИЛИ ВИ ПЛАЩАТ МНОГО ДОБРЕ?!

На последния си брифинг г-н Цацров каза, че ще командирова 10 прокурори на Черноморието, които да разследват кметовете. Не съм разбрал да са пристигнали! Кметовете ще продадат всичко що е общинско, докато се натуткате, бе, дами и господа прокурори. Имало затлачени сигнали. Ами как няма да има, когато следователите не работят и разпоредените проверки от районните прокурори, които се правят на ударени, че освен да чакат сигнали могат и да се самосезират, нямат достатъчно доказателства за образуване на досъдебни производства?!
Защото следователите привикват за разпит и си попълват проверката на база казано, без да проверяват информацията. Вие луди ли сте, бе, мързеливци?! Кой ще се признае за виновен, ако е извършил престъпление, че да го заведат под съдебна отговорност?!
Луди ли сте, кухи ли сте, мързеливи ли сте, страхливи ли сте или ви плащат много добре?! Всички сте в кюпа и затова България е на това дередже. Кога МВР ще започне да разследва престъпността и корупцията по високите етажи на властта?!
Ако някой ме упълномощи и ми делегира правомощия да нямат право да ми отказват достъп до информация, един кмет ще го вкарам в затвора за 10 години от воле! Работете, бе!
А на мандатоносителите ще им кажа само, че не ДПС са им виновни, ами техните им хора, дето пеят веднага на гербаджиите, ако е започната проверка срещу тях.
Изчистете си редиците от продажниците! Вижте си и мързеливите министри, които не спират да отпускат пари на гербаджийските общини, които пък от своя страна разкриват общински предприятия и назначават гласове за герб.
На следващите избори пак ще духате супата! Лошото е, че заради вас ще я духаме и ние!
Започвайте работа по Черноморието! Тук земята е скъпа, тук са пристанищата и летищата, тук са наркотиците, тук е проституцията…
Ебал съм ви и умрялата София! Една Фандъкова ви направи луди! Учителката!Стоян ТончевAfera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *