Любовта като отрова: Певицата Таня Боева за ужаса на домашното насилие

Любовта като отрова: Певицата Таня Боева за ужаса на домашното насилие

Множеството примери на домашно насилие от последните седмици ни накараха да погледнем отново към един жесток пример на психически и физически тормоз. Певицата Таня Боева е била подложена на това пет години и прие да разкаже за този ужас в предаването „Тази неделя“ на bTV.

Именно домашното насилие е причина тя да изчезне за дълъг период от време от публичното пространство.

„Пет години беше много тежък период за мен. Бях извадена от нормалната си житейска среда. Бях принудена да напусна дома си, да живея нов живот. Бях поставена в ситуация, в която не само жени, но и мъже трудно биха оцелели психически и физически“, сподели певицата.

Кошмарът за нея е започнал през 2017 г. Получавала е заплахи в дома си, на улицата, опустошават дома ѝ, има опит да ѝ бъде подхвърлен наркотик в колата, за да лежи в затвора и да ѝ бъдат отнети родителските права.

На въпроса дали зад всичко това стои бившият ѝ съпруг тя отговори: „повече от 10 души бяха въвлечени в тази история. Посочени са в едно прокурорско постановление, няма да ги цитирам сега“.

„Голяма грешка направих, че мълчах 5 години. Но от позицията на човек, който подава жалба, се оказах обвиняема за уронване на престиж“, каза още певицата.

Гледайте целия разговор във видеото!

 

Източник Btvnovinite.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *