Мента, що не пискаш за комисията „Мишо Бирата”? Страхуваш ли се от Пеевски, или пак сте на „договорились” с контрабандата!

Мента, що не пискаш за комисията „Мишо Бирата”? Страхуваш ли се от Пеевски, или пак сте на „договорились” с контрабандата!

„Назначаването на Танов за шеф на Митниците е в пъти по-голям скандал от назначаването на Пеевски за шеф на ДАНС”, точно е отбелязал Валери Тарандов във Фейсбук. Няма ги обаче „интелигентните” „протестиращи”, наплатиха ги близашката във властта. Тяхната фира бе ясна. Къде е обаче този исполин на бунтарската мисъл срещу ОПГ „ГЕРБ”? Къде е този Гъливер на парламентарната комисия за „Аферата Мишо Бирата”, който обещаваше където седне и стане, че големи разкрития щели да последват там? Къде е Йордан Цонев бе, къде е Данчо Ментата? Да не би да се страхува в сянката на Пеевски?
Нали този виден богослов люто врещеше, че лицето Бойко Борисов е „мутра” и създател на СИК? Нали Борисов му заведе дело? Нали същият фешън, взиращ се в Господ, с очила ала Беновска, състави комисия за скандала с Мишо Бирата и бе от сигурен по-категоричен, че „цялата истина” щяла да излезе наяве?Дека са ти топките бе, Мента?
Или страхуването от Пеевски, който пак е в един окоп с Бойко Методиев Борисов, е далеч по-стратегически важно?! А си кривнал от „правата вяра”, а си станал втори Христо Бисеров.Мента, как ще появиш във Варна, апропо?
Цайса ли ще те води напред към нови изборни бъднини? Или Танов ще му отпусне края и на вашата „квота”, че 200 000 за „изборна охрана” да не ви влязат нанагорно?
Ех, какви „бойци” е раждала, ражда и ще ражда майка България!
Измекяр до мента, мента до измекяра.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *