Мишо Шамара с Официално обръщение към Яне Янев и адвоката му Емил Василев

Мишо Шамара с Официално обръщение към Яне Янев и адвоката му Емил Василев

Официално обръщение към Яне Янев и адвоката му Емил Василев:
Ей, ку.ви, кво се правите, че нямате фейсбуци ве, пе..али долни. С някави адвокатски трикчета ли ще се борите да изнудите единият от почти никавите останали обективни сайтове АФЕРА, ве ? Защо не съдите мене ве, пе..али смешни???
Аз стоя за думите си и фейсбука си, ве. Не съм като вас лъжлива страхлива ку.ва да говоря, после да се правя, че не съм говорил, ве пе..али смешни.
Бахти, ку.воляка политически сте, ей .
Емилке, ку..о, нали много тежкарееш от фейсбука си ма, ку..о . Днес, хаха, „ми аз нямам фейсбук“, уаааахаха да е… и страхливата дуда.
И, ку.ви, аз както ви обижда сега е реакция на обидите на Янка ку…..а по БТВ по мой адрес, вееее, ку…ляяяя . Янка Янкова в опита си да изгълта сп…та на Г.. БОЙКО ме нарече КУЧЕ по мулти милионният медиен ГИГАНТ БТВ и нанесе морални щети на моето име в ОГРОООМНИ размери .
Но ку…ляци, смешни, аз не съм курва като вас и не съм тръгнал да съдя ку….а Янка .
Ако искате ме съдете . Аз отговарям за думите си и с НААААЙ-ГОЛЯМО УДОВОЛСТВИЕ бих искал да се срещнем някъде, дори и да е в съда . Да видя какви точно мутро политици ми се фантазирате ве, пед….расчета хахахаха .МИХАИЛ СТАНИСЛАВОВ МИХАЙЛОВ
и отговарям за думите си
ЯСЕН ЛИ СЪМ ВЕ, КУ.ВИОфициалното обръщение на Мишо Шамара е публикувано на страницата му във Фейсбукhttp://afera.bg/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%B0%D1%85%D0%B0-%D0%B1%D0%B0%D1%89%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B8%D1%88%D0%BE-%D1%88%D0%B0%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B0-%D0%BF%D0%BE-%D0%B4%D0%B5%D0%BB.htmlAfera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *