НАТО, ПЪПЕША И ЕДИН МЛАДШИ-СЕРЖАНТ, ТРУДОВАК

НАТО, ПЪПЕША И ЕДИН МЛАДШИ-СЕРЖАНТ, ТРУДОВАК

Пъпеша показа върховна демонстрация на антипрофесионализъм. В студиото си тоя одиозен тип разнищваше лепкавата тема за нашата национална сигурност и териториална цялост, гарантирани, виждаш ли, от членството ни в НАТО. Събеседникът му, някакъв потомък на земеделци-демократи и антикомунисти, мл. сержант от „Транспортни войски“, (разбирай трудовак), надълго и нашироко говори за някакви атлантически ценности, че НАТО е кауза и пр. небивалици.
В цялата тая каша от ориенталски локуми дългогодишният „журналист“ Цонев, Димитър, дори и не си помисли да попита смешния министър за казуса национална и териториална цялост, известен още като Кипър. Ако беше се подготвил Цонев, Димитър, можеше да зададе поне още 10 въпроса за предателствата на НАТО в други страни-членки на тая изчерпала съдържанието си военнополитическа организация, която се ръководи, кой знае защо, от САЩ. Неформално, разбира се.
Пъпеша все пак се сети да пита смешния министър дали нашата територия ще бъде плацдарм за евентуални бъдещи военни действия на САЩ и
НАТО срещу Русия. И получи уклончив отговор. А това идва да подскаже, че няма начин нашите мухльовци Плевнелиев, Борисов и въпросният смешник-министър, да не се обсъждали подобни антинационални и антидържавни за нас теми.
Изведнъж си представих нашия военен министър в парадна униформа, генералска, със сабя на кръста, обкичен в ордени и медали.
Защо сме такава карикатура, братя и сестри?
Защо?Любо КОЛЬОВСКИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *