Нашите политиците не са готови да работят за България, слушат Господарите си. А народната дрямка е сладка

Нашите политиците не са готови да работят за България, слушат Господарите си. А народната дрямка е сладка

Като гледам на къде отиват нещата – никой няма да се наеме да управлява самостоятелно. Над България са залегнали толкова много директиви за изпълнение – от САЩ, от ЕС, от Русия, от Турция… Само за Македония не се чува нищо. Сигурно, защото още не е заповядала. А въртидупедавци в България колкото щеш. От ромските махали до партийните централи. На всичко са готови, само да са във властта. И на широка коалиция са готови нашите политици, че да е колективна отговорността.
Но не са готови да работят за България. Господарите им са с приоритет. А техните виждания се разминават с нашите. Ние искаме високи, доходи, работеща икономика, развит туризъм, производство и износ. А те искат – да ни доят!
Едва ли на някой щеше да му пука за 10%-процентното увеличение на тока от днес, ако минималната работна заплата е 500 евро, а минималната пенсия 250 евро. Но сега на всички им пука, защото доходите на българина са мизерни. И до там!
Българите са подложени на ГЕНОЦИД. Думата е силна, но точна.
И какво ще променят изборите?! Нищо! Защото Господарите са същите и всеки драпа за своя кокал. И това ще продължи дотогава, докато българският народ не изреве така, че цял свят да го чуе. Но за да изреве, трябва да се събуди. А не може. Защото дрямката му е сладка.Стоян Тончев
zadkulisite.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *