ПРЕДИЗБОРНО ПАК ОБЕЩАВАТ ИНВЕСТИЦИИ ОТ КАТАР

ПРЕДИЗБОРНО ПАК ОБЕЩАВАТ ИНВЕСТИЦИИ ОТ КАТАР

Посланикът на Катар в България бил на почивка в Поморие, много му харесвал градът, и герб-кметът побърза да се наснима с него. Уж срещата е за предстоящи катарски инвестиции в Поморие, ама некадърният пиар бие на кухо чак до Раковсково. От спуснатата информация в общинския сайт, с която сами си го забиват, става ясно, че няма да има никакви инвестиции. Посланикът на Катар бил споделил, че градът много се е развил, откакто последно е бил в Поморие през 2012 година.
2012 година?!?! Тогава кметът Иван Алексиев и посланикът на Катар Мохамед бен Али Алнуейми отново обсъждаха инвестиции от Катар в Поморие.
Вече сме 2015 година! Толкова много му харесвал на посланика черноморския град, че 3 години не е стъпвал тук. И толкова много се бил развил от последното му посещение през 2012 година, че в Поморие няма нито една чуждестранна инвестиция, още по-малко от Катар. Предизборните пиари на герб-кметът издишат отвсякъде.
Иначе овце ли нямаше да изнася България за Катар, газ ли нямаше да внасяме от там… Колко посещения направиха от ГЕРБ – Борисовци, Павлови и антураж в емирството на данъкоплатска издръжка. Резултат – нулев. Толкова ще има и катарски инвестиции в Поморие.ZADKULISITE.COM
Колаж с Лиляна Павлова: Матей Димов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *