ПРИЯТЕЛКАТА НА ПЕЕВСКИ – МАЯ С ПРЕДИЗБОРНО „ДОБРО“ – ОКОНЧАТЕЛНО ОТВРАТИ ХОРАТА ОТ БСП, НАДУПЕНА В „БОСТАНА“

ПРИЯТЕЛКАТА НА ПЕЕВСКИ – МАЯ С ПРЕДИЗБОРНО „ДОБРО“ – ОКОНЧАТЕЛНО ОТВРАТИ ХОРАТА ОТ БСП, НАДУПЕНА В „БОСТАНА“

Мая Манолова запърха словесно по Нова телевизия, която изобщо няма нищо общо с Бойко Методиев Борисов. Манолова, която преди всяко тв участие звъни на пожар, за да се консултира с пиар, гравитиращ в обръча на Делян Пеевски – какво да кажела, как да го кажела и защо изобщо да го кажела, направи едно „добро“ на българския избирател преди местните избори.
Манолова окончателно отврати избирателите от БСП, която надупена, вместо да е опозиция, прави метани, да не кажем други някакви движения, на ГЕРБ и на ДПС едновременно.„Признавам, че обмислях предложението да се кандидатирам за омбудсман. Отдавна партийно-политическата роля е отживяла в мен. Влязох в политиката с идеята да защитавам хората. Десет години съм парламентарист и съм защитавала всякакви каузи. Убедих се, че партийно-политическата дреха е тясна, за да бъдат защитавани ефективно гражданите…. Историята „Костинброд” е приключила и не е остави белег върху отношенията ми с ГЕРБ. Бяха получени сигнали, в рамките на предизборната кампания, ме в една печатница има половин милион бюлетини. Вие като честен журналист бихте ли пуснали сигнал до прокуратурата? Това направих аз. С това се изчерпа моето участие в този случай. Моята цел е да бъдат ограничени предизборните манипулации. Атаката ми не беше срещу ГЕРБ, а срещи всички, които правят нарушения”.
Мая Амбициозната до непоносими предели не била ай, ай, ай, атакувала ГЕРБ, ти да видиш, и получила, ей тъй на, сигнала за Костинброд.
Манолова, нали се сещаш, че не всички са кретени, които разнасят щайги с череши?
Сигналът ти беше подаден от Делян Пеевски, когато играта на ДПС бе „удри“ срещу ГЕРБ и заедно с теб отигран от другата дружка на Пеевски – Бареков. После, както е ясно вече за всички, всите се овъртолихте в „БОСТАН“-а и пак по заръка на авера ти Пеевски, сега вече ти набутват пържолката – омбудсман. Верно, ще си тръскаш нервозно неадекватно косичката на кичури, „защитавайки“ българите. Айде, холан!Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *