ПРОПУСКАТЕ НАЙ-СРАМНАТА СДЕЛКА ЗАД РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК – С ЕРДОГАН!

ПРОПУСКАТЕ НАЙ-СРАМНАТА СДЕЛКА ЗАД РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК – С ЕРДОГАН!

Мнозина си мислят, че предстоящите избори са битка на български лидери и партии.Всички са вторачени в БСП, ГЕРБ, ДПС, Бойко, Сергей и т.н. И почти всички пропускат да забележат най-голямата сделка – Реформаторският блок. Някой си мислят, че Кунева може да стане евродепутат. Други смятат, че такъв ще е Малинов. Математиката на преференциалния вот показва, че ако РБ има свой евродепутат, то това ще е Корман Исмаилов. Какви ще бъдат последствията от този избор?
Дясното и всичките ни познати десни лидери ще отидат завинаги извън политическия борд.
Всички десни ще трябва да се кланят на Костов и да го молят да изгради чисто нова дяснапартия, защото митът за Командира все още е жив.
СДС на ДС и Луканов ще приключи. Той просто изигра своята роля, която му бе зададена – да запази влиянието на БКП и ДС.Ще се роди нов СДС – този път на Костов. Но дори и с такъв проект, сценарият ще бъде отново московски, съгласуван с Анкара.
„България на гражданите” ще стане България на Вълчев, защото след подобен резултат скариерата на Кунева е свършено.Ердоган ще има свой евродепутат. Така ще се започне нашествието на неоосманизма вполитическото сърце на Европа.Ердоган и ЕП ще институционализират ново ДПС, това на Касим Дал. Това търсеха въввремето и Костов, и Борисов. Сега вече ще се случи.
Някой ще получи правото на многомилионен бизнес с Турция. Този някой е човек, койтоможе да управлява РБ към момента.
Пионките като Кунева, Кънев и сие не могат да са участници в такава сделка, защото са пионки. Големите играчи на Реформаторския блок стоят зад завесата – Костов, Вълчев, Касим Дал. Дали последните трима могат да осъществят подобен план, заедно с Турция? Нищо не им пречи да го направят, още повече, когато за това могат да се получат изключителни привилегии за бизнес с Турция.Това е голямата реформа, която се крие зад РБ – супер голяма сделка с Ердоган. Тази сделка е най-опасния прецедент за европейското бъдеще на България.Стоян Василевafera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *