РИформата в Убразованието завърши в момента, в който назначиха новия министър! Министърът, по примера на началника си премиер, да поиска съдебно решение за тъпота!

РИформата в Убразованието завърши в момента, в който назначиха новия министър! Министърът, по примера на началника си премиер, да поиска съдебно решение за тъпота!

Освен професори-тъпаци, в България има и обикновени такива. Един дори е премиер. Та същият този вчера рекъл: „Колкото по-бързо забравим 2014 г. в спортен и политически план, толкова по-добре. Ужасна година. От шести декември до последния работен ден изплатихме 3,170 милиарда по КТБ. Представете си това да влезе в спортни площадки, стадиони и какво ли още не. Тези пари можеше да ги харчим много сериозно.“
Колко багаж трябва да имаш в главата, за такова словоизлияние? Не му е ясно, че тези пари са от Гаранционния фонд, където са внасяни от банките, а банките са ги отделили от лихвите, събрани по кредитите на гражданите и фирмите т.е. тези пари са изкарани от джобовете ни, а не от неговия! А желанието да „харчи сериозно“ е отдавна известно – нали това е начина да му връщат, за да пълни собствената касичка!
Если человек глуп, ето на долго!
Според равния по интелект на Боко министър на Убразованието, Фредерик Жолио-Кюри бил се уредил с награда по политически причини – заради участието си в Съпротивата във Франция.Той получава Нобелова награда през 1935 година,а Германия напада Франция на 10 май 1940г(т.нар. Поход на запад). Самата Съпротива(или Лондонския комитет „Свободна Франция“) официално е обявена с прословутата реч на Шарл де Гол по британското радио на 18 юни 1940г. Има-няма, пет години след Нобеловата награда на Фредерик Жолио-Кюри.
Министърът, по примера на началника си, да поиска съдебно решение за тъпота! Трябва повечко да се чете, министре!
РИформата в Убразованието завърши в момента, в който назначиха новия министър!
P.S. До 78 000 лв. ще даде МС за „изготвяне на методология за извършване на национално проучване за определяне цената на времето“. От заданието става ясно, че се очаква кандидатите за изпълнители да са социологически агенции. Целта на проучването е да определи цената на единица време (например 1 час) при: бизнес и лични пътувания в градски и междуградски превози. Критерият за избор на изпълнител е оферта с „най-ниска цена“. Средствата, с които ще се плати „измерването на времето“ са от европейските фондове по Оперативна програма „Техническа помощ“.
Честито на Мира Радева, Янова или както там се казва сега!
И на нас, разбира се!Иван Петров – адвокат, прокурор на столична апелативна прокуратура /1998 – 2005/
Колаж: Иво Ангелов, СВОБОДЕН ЧОВЕК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *