РПГ: „Нагла ГЕРБаджийщина – Цветанов раздаваше присъди“

РПГ: „Нагла ГЕРБаджийщина – Цветанов раздаваше присъди“

Движението за справедливост застава в подкрепа на д-р Милатович и всички лекари, поставени „под прицел“ при управлението на ГЕРБ
Вчера във Велико Търново бе създаден поредния клуб на „Движение за справедливост – РПГ“. На учредяването присъстваха председателят Николай Цонев и д-р Михаил Милатович – един от лекарите, които Цветан Цветанов като министър на вътрешните работи, обвини за убийци на бебе. За местен отговорник бе избрана Маргарита Атанасова – бивш счетоводител в общинската белодробна болница във Велико Търново, станала жертва на желанието на кмета от ГЕРБ Димитър Панов да угоди на партийното си ръководтсво и да постигне бърз фурор като принципен радетел за правдата.
„Без вина, аз и колегите ми бяхме показно арестувани, претърсени и унизени. Целта на Цветанов бе да създаде впечатление, че в горнооряховската болница се е случило нещо ужасно. Да прочете от най-високото място в държавата шокиращи обвинения, базирани на незаконно подлушвани разговори. Стана скандал, ГЕРБаджиите се опитаха да внушат на обществото, че трябва да ни изпрати най-малко на електрическия стол. Цветанов трябва да понесе отговорността си за това!“, заяви пред присъстващите д-р Милатович. „Не трябва да допускаме нищо от управлението на ГЕРБ да се повтори, защото ако те се върнат, народът ще напусне!“, допълни той.
„До скоро ние бяхме сами, а сега вижте колко много хора сме се събрали – вече можем да получим подкрепа! Това е основанието ние да сме тук днес – да търсим справедливост. Когато човек е набеден, когато е попаднал в някаква престъпна схема е хубаво да има кой да го защити.“, обясни Маргарита Атанасова.
„Цветанов раздаваше присъди от парламентарната трибуна, четеше монтирани незаконни СРС-та и кръщаваше полицейски операции на магистрати. Той поставяше обвинения „убийци“ на същите хора, които спасяват живота ни. И това са само част от беззаконията, причинени от ГЕРБ, за които трябва да им се потърси персонална отговорност. За това ние сме тук, за това РПГ се разширява – за да поставим край на тези престъпления и да кажема „НЕ“ на страха!“, завърши председателят Николай Цонев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *