РПГ: Управлението на Бойко е виновно за проблемите с ЕРП-тата

РПГ: Управлението на Бойко е виновно за проблемите с ЕРП-тата

Правителството на ГЕРБ продаде държавния дял в ЕРП-тата и така ги направи монополисти
На националната среща на „Движение за справедливост- РПГ“, която се проведе вчера в столицата, председателят Николай Цонев, членовете на Управителния съвет Николай Велков и Пламен Стоянов, местният представител за Варна Кремена Томова и един от най-дейните съмишленици Радослав Каратанчев призоваха България да каже „НЕ на страха“.
„Всички ние сме тук, защото искаме да има справедливост, искаме да има равнопоставеност и принципност. Законите да са равни за всички – не тези, които имат пари, да си купуват правосъдие, а тези, които нямат – да ги съдят.
Всички ние сме нормални хора и искаме да си плащаме тока по нормален начин, изцяло вярвам в това. Но повечето хора не могат. И защо? Никой не задава въпроса, защо се стигна с проблема с ЕРП-тата? Защо и кой им позволи да монополизират пазара?
А причината е, че управлението на Бойко е виновно за проблемите с ЕРП-тата, тъй като те продадоха държавния дял в тях. А този държавен дял е с цел държавата, тоест ние, да да контролираме тези дружества, цената и разходите им! Но никой не попита Бойко защо първо ги продаде и след това излезе да протестира срещу тях!“, обясни на многобройните присъстващи председателят на движението Николай Цонев.
„Един Бойко ще го преживеем и при всички случаи ще го преодолеем! Не не трябва да допускаме неговото престъпно управление да се повтори!“, допълни Пламен Стоянов.
В края на срещата от Движението призоваха гражданите на 25-ти май да гласуват разумно и срещу полицейщината.zadkulisite.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *