СЛУГИНСКИТЕ МЕДИИ ПИКОВО МЪЛЧАТ КАТО ПОСРАНИ ЗА ГИЛОТИНИРАНЕТО НА БОРИСОВ ОТ СВЕТОВНАТА БАНКА

СЛУГИНСКИТЕ МЕДИИ ПИКОВО МЪЛЧАТ КАТО ПОСРАНИ ЗА ГИЛОТИНИРАНЕТО НА БОРИСОВ ОТ СВЕТОВНАТА БАНКА

„Вижте отвисоко: Как върви строежът на Северната тангента“ – това са водещите заглавия на слугинските проправителствени медии, всите под контрола на „Бойко“/Пеевски. Пиково слугинажа реди: „Лукарски: Темповете на ръст на износа са обнадеждаващи“.И нито една медия не отразява в прав текст онова, което изрече представителят на Световната банка, и което буквално размаза премиера Бойко Методиев Борисов.
Докато проправителствените журналя като посрани мълчат и ни карат да гледаме „Бойковата“ тангента отвисоко“, в социалните мрежи се коментира свободно:Стоян Тончев:
Всички сайтове, които не са проправителствени (бокови и пеевски) пишат, че Световната банка е отрязала правителството на Борисов & Co, като е препоръчала чуждите компании да не инвестират в България. Държа да направя едно МНОГО ВАЖНО УТОЧНЕНИЕ. Не Световната банка, приятели, а САЩ забиха нож в гърба на Борисов с изказването на представителя на Световната банка днес в България. Смятам, че сами вече се сещате накъде отива това правителство и парламент – КЪМ НОВИ ИЗБОРИ.
Доверието на САЩ към кабинета „Борисов – 2″ е свалено. След опитите на Борисов за контакт с руския президент в Баку. Който се опитва да играе със САЩ и Русия, има съдбата на… Илия Павлов. Или най-малко бива изведен от политическия живот и управлението на държавата.
…………..Пламен Стоянов – Дамбовеца
Вълка от Уолстрийт“ е като „Катерицата от ледена епоха“, пред нашата родна политическа класа! Неговите незаконни доходи са значително по скромни от тези на родните политици! Каква обаче е разликата между, „Катерицата от Уолстрийт“ и родните „Вълци в овча кожа“?
1.Той е излежал присъда за финансови злоупотреби. Те изобщо нямат намерение да бъдат съдени.
2. Той е присвоявал частни финанси. Те имат афинитет предимно към публичните, „размерът има значение“ .
3. Той е излъгал много инвеститори. Те лъжат цял един народ, или около 7 000 000 граждани .
4.Той е осъзнал грешката си, поел е вината си и като лектор предава уменията и знанията си . Те не смятат кражбата за грешка и нито се чувстват виновни, нито ще поемат вина по тази причина, нито имат знания, които да преподават в лекции.
5. Той е обвинен от независима прокуратура и съден от независим съд . Те слагат прокурорите и съдиите, за които имат папки и компромати , те са корумпирали всички нива на държавна и общинска администрация, те не искат да проведат никакви реформи, включително и съдебна такава .
ДЪРЖАВАТА Е ТЯХНА ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ,ВИЖТЕ СЪВЕТА НА ( СБ) КЪМ ЧУЖДИТЕ КОМПАНИИ !!!!!
Ако сте чужда или нова компания в България и искате да успеете, избягвайте правителствените институции, колкото може повече. Това посъветва Тони Томпсън, постоянен представител на Световната банка за България.
…Любо КольовскиОбичам Световната банка! Най-сетне се намери една институция, която да каже на глас омерзителната истина за кочината, в която ни набутаха нашите престъпни управници!
…Галина Накова:
Имам обосновани подозрения, че Путин е превзел Световната банка.Аfera.bg
Колаж: Матей Димов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *