Служителка в „Царска Бистрица“, пътувала с княгиня Калина: Съжалява, и тя е човек

Как да намалим замърсяването от автомобилите

Служителка в „Царска Бистрица“, пътувала с княгиня Калина: Съжалява, и тя е човек

„Съжалява, когато човек направи грешка, няма как да не се поправи, да не съжалява. Разтревожена беше, притеснена, и тя е човек“. Това заяви пред NOVA Величка Петрова, служител в двореца „Царска Бистрица“, която е била в колата с княгиня Калина по време на инцидента.

Припомняме, че дъщерята на Симеон Сакскобургготски катастрофира в събота с над 1,5 промила алкохол в кръвта край хотел в Боровец. Тя е отказала да даде кръвна проба, разкриха от Прокуратурата за NOVA. 

Княгиня Калина е отказала да даде кръвна проба

Величка Петрова разказва, че колата се блъснала в бариерата, когато „афектиран господинът, който беше там, със сила дръпна врата, извади ключа, вероятно при вземане на ключа леко са я наранили“. 

С над 1,5 промила: Княгиня Калина катастрофира в Боровец

„Слязохме от колата, дойдоха полицейските служители и започна разпита“, посочва тя. Петрова подчерта, че не може да каже дали дъщерята на Симеон Сакскобургготски е употребила алкохол преди да се качи на автомобила. 

„Придружавам княгиня Калина до Боровец, до Самоков, вие разбирате, че аз не съм на тяхната маса, не знам какво ядат и пият“, каза още Величка Петрова. 

Междувременно Районната прокуратура в Самоков повдигна обвинение на княгиня Калина за шофиране в нетрезво състояние. За подобно провинение я грози от 1 до 3 години затвор или глоба до 1500 лв. Възможно е да ѝ бъде повдигнато още едно обвинение за нанасяне на материални щети. 

Повдигнаха обвинение на княгиня Калина за шофиране в нетрезво състояние

 

Източник Nova.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *