ТАЗИ ДЪРЖАВА Е МАФИЯ! И ТИ, ЦАЦАРОВ, С МЪЛЧАЛИВОТО СИ СЪГЛАСИЕ ЗА ВСИЧКО ТОВА, ВЕЧЕ СИ ЧАСТ ОТ НЕЯ! А СЕГА МИ ЗАВЕДЕТЕ ПО ОЩЕ ЕДНО ДЕЛО С БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ

ТАЗИ ДЪРЖАВА Е МАФИЯ! И ТИ, ЦАЦАРОВ, С МЪЛЧАЛИВОТО СИ СЪГЛАСИЕ ЗА ВСИЧКО ТОВА, ВЕЧЕ СИ ЧАСТ ОТ НЕЯ! А СЕГА МИ ЗАВЕДЕТЕ ПО ОЩЕ ЕДНО ДЕЛО С БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ

ЦАЦАРОВ, СРАМ НЯМАШ ЛИ, ЧЕ ТЕ ПРЕВЪРНАХА В ПРАСЕ, ХРАНЕНО С ПОМИЯТА НА БОРИСОВ!
Със сигурност не сте забравили как социалните мрежи бяха залети с подкрепа към главния прокурор: „Човече, вярвам ти!“. ТОГАВА, КОГАТО НИ ЛЪГАХА НАГЛО, че започва „нова ера“ в българската прокуратура, известна ни досега като платената проститутка на изпълнителната власт. Със сигурност сте свидетели какво стана нататък. Мигом, щом ГЕРБ и ДПС се прегърнаха първо задкулисно, а после все по-видимо, надеждата, наречена Сотир Цацаров, се спука като балон, да не употребим другата дума – кондом.
Днес българската прокуратура, водена от Сотир Цацаров, е все по-отвратително наведена, слугуваща на изпълнителната власт, в лицето на премиера Бойко Методиев Борисов и „премиера в сянка“ Делян Пеевски.
Днес в безумното си интервю, дадено пред изумения Хекимян, Бойко Борисов си позволи хитряшки, народняшки, банкянски да вкара, ей тъй на, уж между другото, Цацаров и го легитимира като главния прокурор, който си хортува и слуша, и се съветва с Борисов. „НЕЗАВИСИМАТА“ прокуратура, вместо да гони до дупка и да разследва изпълнителната власт, се съветва и си плямпа с ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ, в лицето на Борисов.
Днес лицето Бойко Методиев Борисов нагло изрече, че България вече е задминала Румъния, и че в Румъния нищо особено не се било случило, а вкарването на крадливи министри в затвора било „политически разправии“.
Това ли си говорите, Цацаров, с премиера? Срам нямаш ли, господин главен прокурор, че Борисов и Пеевски те превърнаха в прасе, хранено с кофите с помия, за които Борисов си спомня с такова умиление?
Всички градове на България са потънали в корупция, а там УПРАВЛЯВАТ ХОРА НА ГЕРБ! Прокуратурата, която ти, Цацаров, управляваш, единственото, което прави е да инициира разни упражнения срещу или „отсвирени“ от Борисов и Пеевски, или пречещи на Борисов и Пеевски!
Това, което днес каза Борисов за Цацаров за онова, което се случва в Румъния, е грандиозен скандал. И показва ниво на недосегаемост и на наглост.
Тази държава е МАФИЯ! И ти, Цацаров, с мълчаливото си съгласие за всичко това, вече си част от нея. Сега ми заведете по още едно дело с Борисов и Пеевски. За мен ще е чест. Защото в България крадците и ЛАПАЧИТЕ НИКОГА няма да бъдат обект на поверената ти институция. Както спаси най-големите виновници по аферата „червеи“. Защото, когато превърнат един главен прокурор в премиерско „прасе“, ако човек е българин не само ще псува, а ще извади пушките. Това заслужавате.
Веселина Томова
***
„ПИТАЙ ПРЕМИЕРА“. ПРОСТОТИЯ СТРАХОТНА!
Бойко Борисов. В студиото на bTV. Поставен да седне в стол като в тоалетна. Борисов си държи скръстени ръцете отпред на скута, като уж прищипан зет на сгляда в банкянска одая. 15 кокошки, филията с мас, двете прасета, взимал помия вечер да храни прасетата, гърлил, копал царевицата, майка му казвала, че е картофено момченце, агнешко ядял един път в годината, нямало такава заплата, която би го удовлетворила, обаче заплатата му била по-малка от журналистите в bTV, пари не носел в себе си, Орешарски бил виновен за всичко, 100 милиона дал на пенсионерите, „пак ще давам, намерих му цаката“, мила ми госпожа – реди ядно Бойко Методиев Борисов, злобнично, мръсничко злобничко, защото записали bTV-то женичка, дето го пита колко пари имал в джоба си.
Чаршафите му брояли данъчните, възглавниците, плочките, бурмите, гайките, екскурзиите, реди Бойко Методиев Борисов, много бил доволен от тая проверка и затова го оставил шефа на данъчните, нищо, че „ме разкатаха“. Никой не пита Борисов кога аджеба му е правена данъчна проверка, на физическо лице ли е, на юридическо ли… Той обаче си плямпа.
„Картофеното момченце“ говори за КТБ и набляга на думата „ЛАПАНЕ“. Изговаря я по мутренски, някак наказателно. Той естествено нищо общо няма, той спасил банките, той не допуснал нито една банка да фалира при неговото управление.
Вървят предварително монтирани и снимани репортажни „въпроси“ на зрители. От време на време отдолу изписват подбрани „въпроси“ от Фейсбук, фризирани, възпитани, блудкави.
В момента България била по-добре от Румъния, кърти мивки Бойко Методиев Борисов. Хекимян седи като насран, без никакво извинение, и прилича на сдъвкан и изплют презерватив.
Бойко Методиев Борисов продължава да се държи за скута в идиотското студио на bTV.
Няма угодия, едни искат граница на мрежата, други искат мрежа на границата, новият съдебен инспектор, „дори и с КТБ се надявал да поразпита малко“, не е правилно да коментираме съдебната система, ВСС трябва да се разпусне и да се избере нов, така че, преди десет години мислел, че някой трябвало да му бъде задължен, нали трябвало да обиколят като дойдат изборите да вземат пари от някои, продължава да се пени Бойко Методиев Борисов.
Хекимян гледа като теле.
При него било като в Авраамов дом, всички идвали да го питат. Та се срещал и със съдия Ченалова, молила го била и тя.
Цацаров се справял добре, добре се справяли прокурорите, събрал приходи „доста“, Хекимян не пита какви са тия приходи, дето не сме ги чували. Хекимян е клекалото, пардон, облегалото на столчето на Бойко Методиев Борисов.
Простотия страхотна!, възкликва Бойко Методиев Борисов, щото сме толерирали тия, дето карали бързо по пътищата.
Днеска говорил с главния прокурор, хитряшки, селяшки пуска Бойко Методиев Борисов, само за да пласира, че с Цацаров са толкова близки, че Цацаров, дето Борисов си го избра в тоалетната в Банкя, никога и за нищо на света няма да го арестува.
Направил си ревизията, маса народ си заминал от ГЕРБ, радвал се, че работел с реформаторите, патриотите, с АБВ, завистниците го бичували, че режел ленти, в Малко Конаре се събрало цялото село да му благодари, във Велковци пък паднала църквата преди триста година, той я направил сега, кукличка била, огромни строежи вървели в момента в България, оооогромни строежи, такъв подем в строителството нямало, какви мостове, какви тунели, какви насипи огромни, огроооомни…
bTV пуска пропагандни кадри с багери, пръст, кал, строежи. Хекимян бърчи чело, напънал жили да удържи пиара на Бойко Методиев Борисов.
А бе, ТЕ довчера караха по коларските пътища, сега тръгнали да намЕрат къде какво стАнало, отиде някой намери, пропукало се, вдигна тона като в люлинска наказателна бригада Бойко Методиев Борисов.
Абсолютно нищо не сте показали! Два камиона показахте, вижда се само една лента и пукнатина, не сте коректни, нищо не сте показали – размахва пръст Бойко Методиев Борисов на толкова послушния Хекимян, че Хекимян направо вече не знае къде се намира. И измисля големия въпрос: „Ще завършите ли Хемус?“. „Картофеното момченце“ отговаря: „Разбира се“.
Бизнесът бил доволен, хората били доволни, рече Бойко Методиев Борисов. Трябвало му само спокойствие. Рекетира гневно – видяха какво беше година и половина, ако искат пак, колкото издържи коалицията, толкова.
Кръсти се, с помощта на Господа хората му давали първото място.Реформаторите не преяждали с власт, справяли се добре, Цветанов бил много добър министър на вътрешните работи, Бъчварова щяла да даде спокойствие на обществото, Плевнелиев бил успешен президент, никой не го държал за шлифера, не било работа на Хекимян да пита дали ще се кандидатира за президент, той си харесвал магнолиите и си ги „събирал“.Коментари от Фейсбук, които никога няма да бъдат публикувани от bTV:
Иван Петров
Тиквоний, къртиииииии! С некомпетентност, безочие, наглост и себебожественост! И слезе господ Боко на земята, в БТВ-то, да даде интервю на Хикемяна и пак ще се възкачи на Банкя! А аз напускам, драйфа ми се!

Мъртъв съм – според Тиквоний Банкянски, в Румъния нищо особено не се е случило (вкарване на висши чиновници и министри в затвора), а това било политически разправии!
1. Цацата затова ли го избраха?
2.Откога кражбите са политически разправии?
3. Според Боко, гепенето е разрешено, ако си политик?
4. Братята румънци как ще реагират утре? ‘Що не приберат Боко за обяснения?Надя Дичева
Изпитвам огромен гняв и срам от наглеца-идиот, избран от вас, тъпанари! Знаете кои сте, малоумници!
….
Тоя трябва да бъде изгонен с уникални камъни! От свлачищата.Стоян Тончев
Какви договори са поправяни в КТБ, бе! Малоумници. Единия лъже и не знае да говори на правилен български език, другият – тъп, задава му въпрос на лъжата. Ха-ха!
Хубаво ги вижте, премиер и журналисти за пример. Ето това е България. Държавата на идиотите!
Валери Тарандов
Който гледа за Боеко е мазохис! Спрете се! Вие не сте офце, които да ви изнесат!Васил Петев
Този наш сладичък киндер сюрприз, този наш мъничък премиер – футболист Бойко. Този неуспял балкански Путин, живеещ в паралелната реалност на отдавна изгасен пожар!
Колеги! Веднага да му пуснете пряка връзка с българите от област Новосибирск, българите от област Айова, от остров Ваниату, от община Чикаго, Трън, Шефийлд, Атина и Бургас.
Този сладък киндър сюрприз май все още не разбира, че много скоро ще бъде изяден, а от него ще остане единствено играчката, която пък ще остане за радост и харчелък на някое дебело дете психопат…Пламен Дарак
Хекимян налапа ли го или още го целува … ? Че аз порно не гледам … още повече с гейове ….Светлана Рангелова
Тиквата при Хекимян: Ченалова /да не се забравя, че е съдия/ идва при мен да се ЖАЛВА!!!!При мен е като Аврамов дом. Тикво, ти превърна държавата в Аврамов дом.Зори Самсарова
И този е премиер на България, за втори път……някой да ми иска гражданството…подарявам го!?Явор Янев
Осъзнавате ли каква чалга е Борисов и Хекимян?Костадин Георгиев
Гледам борисов, да се свети името Му, по БОСФОР ТВ и се чудя дали живее в България.Аfera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *