ЦАЦАРОВ, ПРОКУРОРИТЕ ВИ НЕ ЗНАЯТ ЛИ, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ САМОСЕЗИРАТ!

ЦАЦАРОВ, ПРОКУРОРИТЕ ВИ НЕ ЗНАЯТ ЛИ, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ САМОСЕЗИРАТ!

Г-н Цацаров, прокурорите ви не знаят ли, че могат и да се САМОсезират. Никой не ви е длъжен по цял ден и всеки ден да пуска сигнали, които бавите по 3-4 години и не се образуват досъдебни производства и пишат обвинителни актове.
Достатъчно е да се напише публикация, в която се съдържа информация подкрепена с доказателства за извършено престъпление по НК, а вие, и вашите подчинени по веригата, си имате пиари, които трябва да следят и да ви докладват. Прокурорите сте държавни обвинители, а също така и адвокати на държавата и хората в нея, плаща ви се за това от парите на данъкоплатците, и ще правите каквото ви казваме.
Знаете ли, че преписка 5310/2013 г., заведена в Окръжна прокуратура Бургас при прокурор Дарин Христов, все още се размятква и прехвърля между ОДМВР-Бургас и Окръжна прокуратура-Бургас.
По преписката, след проверка на Държавна агенция финансова инспекция в Община-ГЕРБ Поморие, се установява от финансовия инспектор, че Община Поморие е ощетена в особено големи размери, изплащани са на фирми суми над договорените и не са се провеждали обществени поръчки, според Закона за обществените поръчки, за близо 5 милиона лева. Скоро в „Зад кулисите“ излезе публикация със снимков материал как се асфалтират улиците в Поморие като не се спазват количествените стойности за обем асфалт и чакъл и вместо зададените 6 см асфалт и 35 см чакъл, се поставят 3 см асфалт и 10 см чакъл.
Изобщо не ме интересуват оперативките ви с премиера на ГЕРБ Бойко Борисов всяка сряда, нито благодарствените и възхваляващи телеграми до жълти сайтове, нито срещите ви с Беновска, Михнева, протестите, караниците и после прегръдките с правосъдния министър Христо Иванов. Искам да работите. Изпратил съм на посочения имейл адрес на сайта на Главна прокуратура въпросната публикация за асфалта в Поморие. Освен това искам лично да проверите какво става с преписка 5310/2013 в Окръжна прокуратура Бургас и защо след изтичането на 6-месечния срок след обжалване на постановлението на прокурор Дарин Христов за отказа за образуване на досъдебно производство пред Апелативна прокуратура – Бургас, която казва, че проверката на ОДМВР-Бургас е повърхностна, а мотивите на окръжния прокурор не са задълбочени и не е взел предвид много обстоятелства от изложените констатации на финансовия инспектор, прокурор Дарин Христов вместо да образува досъдебно производство, отново прехвърля топката на ОДМВР-Бургас.
Работете господин Цацаров и действайте! Затова сте на тази длъжност и това трябва да правите! Затова ви плащаме ние, българите!Стоян ТончевAfera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *