ЦАЦАРОВ ТРУПОВЕ ЛИ ЧАКАШ ПО „ЧЕРВЕИ“! 9-МИЛИМЕТРОВА „ДОКУМЕНТАЛНА СЛЕДА“ ЛИ ЧАКАШ. ТОДОР КОСТАДИНОВ ВЕЧЕ ДАДЕ ПОКАЗАНИЯ –ЗАСТРАХОВКА, В СЛУЧАЙ, ЧЕ ГО ДУМНАТ

ЦАЦАРОВ ТРУПОВЕ ЛИ ЧАКАШ ПО „ЧЕРВЕИ“! 9-МИЛИМЕТРОВА „ДОКУМЕНТАЛНА СЛЕДА“ ЛИ ЧАКАШ. ТОДОР КОСТАДИНОВ ВЕЧЕ ДАДЕ ПОКАЗАНИЯ –ЗАСТРАХОВКА, В СЛУЧАЙ, ЧЕ ГО ДУМНАТ

Преди дни написахме в материал на АФЕРА:„ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР И „ДОКУМЕНТАЛНАТА СЛЕДА“ , че близък до главния прокурор реагира на публикации по скандала „червеи“ в АФЕРА така: „Гледам, че пишеш, че Цацаров е жалък, щото не е повдигнал обвинения на Цветлин Йовчев. И как, според теб, се повдигат обвинения, ако няма никъде документална следа или свидетелски показания? Цацаров много ясно заяви, че не вярва, че целият план е измислен и реализиран от Тодор Костадинов. но по НПК не може по вътрешни усещания да се повдига обвинение.“
ГОДИНИ наред предупреждаваме кои са лицата Цветлин Йовчев и Владимир Писанчев и целия кръг, известен преди време като „кръга Драшков“, а сега популярен като „библиотекарския кръг“, копиран термин на един от създателите им, иначе – Атанас Атанасов, точно от АФЕРА.
ГОДИНИ наред алармирахме, биехме камбаната конкретно и категорично какво точно се случва в българските специални служби и по високите етажи на МВР. Бойко Борисов – 1 си го местеше от единия джоб в другия и издигаше същите тия „спецове“ в кариерата. Станишев, който някога при ДАНС-1 ги бе уволнил, чрез правителството на Орешарски, в което служби и МВР се ръководеха от ДПС, ги издигна пак. Плевнелиев приюти Цветлин Йовчев също като пратеник на Борисов. Още със старта на правителството „Орешарски“ АФЕРА предупреди, че именно лицето Цветлин Йовчев ще торпилира правителството. Чрез чорбаджиите си от ДПС. А каквото е рекла АФЕРА, все излиза вярно.ГОДИНИ наред крещяхме, че службите ПРОДАВАТ И ИЗНАСЯТ секретна информация в полза на корпоративни интереси, както и за чужди специални служби.
ВСИЧКИ МЪЛЧАХА. А МЪЛЧАХА, ЗАЩОТО ГЕРБ И ДПС СА В „БОСТАНА“, А БСП СА НА ПОВИКВАНЕ.Бившият главен прокурор Борис Велчев изобщо не е за коментиране.
Правили сме го през цялото време на неговото владичество, в което престъпници ченгета и престъпници прокурори бяха толерирани умишлено от него. Всъщност, добре е да се чуе Филчев какво казва за Велчев, защото очевидно с казаното от АФЕРА тактиката е желязна – все едно е няма, и все едно нищо не е казала. Нищо, че денонощно ченгетата, прокурорите и всите Горе кесят в АФЕРА.
Сегашният главен прокурор Сотир Цацаров, както прогнозирахме, се е съсредоточил единствено във фигурата на бившия шеф на „Вътрешна сигурност“ Тодор Костадинов, понеже нямало „документална следа“ и „показания“ за Цветлин Йовчев и Владимир Писанчев. Ти да видиш!Днес АФЕРА публикува разстрелващ материал:„БОМБА! МАФИЯТА „ЧЕРВЕИ“! РЕАЛНА ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ И ТЯ СЕ НАРИЧА ДАНС! По разпореждане на Цветлин Йовчев и Владимир Писанчев е трябвало да бъдат източени информационните системи на ДАНС и МВР, като информацията се изнесе и структурира в две независими звена.“, от който става ясно, че Тодор Костадинов вече се е срещнал с швейцарски адвокат, написал е показания, В СЛУЧАЙ, ЧЕ МУ СЕ СЛУЧИ НЕЩО, ЗАЩОТО Е НАПЪЛНО НАЯСНО, ЧЕ МОЖЕ ДА ГО ДУМНАТ КАТО „БУШОН“.
В този материал е описана ИСТИНСКАТА ЦЕЛ НА „ЧЕРВЕИ“, която АФЕРА очерта още ден след гръмването на скандала.А тя е потресаваща и с една дума се нарича МАФИЯ. Защото да изнасяш секретната информация от цели масиви в МВР – към изнесени звена, които на частпром да управляваш, това се нарича МАФИЯ.
АФЕРА написа и че още по времето на управлението на Бойко Борисов -1 – когато шеф на ДАНС бе Цветлин Йовчев най-важната информация от ДАНС е била изнесена към т.нар. „изнесена звена“ с благовидния мотив „под прикритие“. Със същата цел – търгуването и. В „Червеи“ схемата е копи-пейст – тоя път обаче с още по-благовидния мотив – „хващаме къртици ченгета“. Уж, де. За да чопнем масивите.ЦАЦАРОВ, ТРУПОВЕ ЛИ ЧАКАШ ПО „ЧЕРВЕИ“, ЧЕ ДА ТИ ПОСЛУЖАТ КАТО „ДОКУМЕНТАЛНА СЛЕДА“?!
Какви „показания“ те патили, когато самият Тодор Костадинов е напълно наясно със СИМБИОЗАТА, КОЯТО УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА И ЧЕ В НЕЯ СА НАВЪРЗАНИ КАТО СВИНСКИ ЧЕРВА? Да даде показания пред родната прокуратура ли? Че там бъка от „манафи“, по цитата на Борисов, който трепери пък като лист, защото ако от гепаното като информация по „червеи“ излязат ДОКУМЕНТАЛНО НЕГОВИТЕ БАКИИ, БОРИСОВ НЯМА ДА ИМА НУЖДА ИЗОБЩО ДА СЕ ПАЗИ ОТ СРЕТЕН ЙОСИЧ.
Преди години бяхме казали на Борис Велчев, че има звездния шанс да остане в историята, ако си свърши работата по закон и арестува корумпирани „мега“ прокурори и високопоставени ченгета. Той се сви като мишка под бюрото и не само ги спаси, ами сега те са по висините на правосъдната система.
Сега, Цацаров, ти, имаш тоя звезден миг. Ако продължиш обаче да се гърчиш, няма да си отидеш тихомълком като Борис Велчев. Защото времената са други и защото службите и националната ни сигурност от години се продава като в бакалия. Защото тия типове може и да са на Доган, Борисов и на Пеевски, обаче никой няма да ти прости, че ще ги пропуснеш. И ще ги спасиш с благовидния пунт – няма „документална следа“.И на финала: Господин Главен прокурор, моето място като „престъпник“, който тия „спец“ „червеи“ го контролират с „трафични данни“, „разпечатки“ и всичко, каквото се сетите, не е защото се занимавам с амфетамини, контрабанда на цигари, или с корупция. В „червеи“ съм, защото съм журналист, така, както тази професия трябва да се върши, а не както Пеевски и Борисов повеляват.
И точно заради това, имам право преди да си потърся правата в Страсбург, да изисквам от прокуратурата да си свърши ДОКРАЙ работата. И преди да паднат труповете да закове мафиотската компания, облечена във власт, която не само разсипа специалните служби и МВР, но сложи на тезгяха за продан цялата ни национална сигурност.Веселина Томова
Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *