ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ ЗАМЕТЕ АПАРТАМЕНТИТЕ И КИНТИТЕ НА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ. КОЙ Е ПРОДАЖНИКЪТ И ДЕЙСТВАЩИЯТ АГЕНТ НА ДАНС, ОСРАЛИ ПРОВЕРКАТА НА НАП?!

ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ ЗАМЕТЕ АПАРТАМЕНТИТЕ И КИНТИТЕ НА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ. КОЙ Е ПРОДАЖНИКЪТ И ДЕЙСТВАЩИЯТ АГЕНТ НА ДАНС, ОСРАЛИ ПРОВЕРКАТА НА НАП?!

След публикуването на материала: „СПАХА ЛИ ОТ НАП, КОГАТО ПРОВЕРЯВАХА ЦВЕТАНОВ, ИЛИ СА ИЗВЪРШВАЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПО СЛУЖБА С ЦЕЛ ПРИКРИВАНЕ НА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА?!”, брилянтни източници на АФЕРА заковаха ситуацията с убийствени заключения. Цялата проверка не само по прословутите 6 апартамента на Цветан Цветанов, но и по прането на пари и прибирането на кинти от „консултантски фирми”, които така и не бяха умишлено оповестени, е била под прекия контрол на … Цветлин Йовчев! По онова време шеф на НАП е Красимир Стефанов, депутат от ГЕРБ по-късно, а след това един от напусналите партията на Борисов. Веднага след напускането на първите депутати от ГЕРБ, Яне Янев изрече знаково: че един от тях е действащ агент на ДАНС.
Не друг, а самият Цветлин Йовчев, известен във варненските морски среди с прякора „Бастуна”, който му е бил прикачен, докато е учил в Морското училище, знае всичко, контролирал е и мълчи подобаващо за цялата истина по безславно приключилата проверка във връзка със скандала за щестте апартамента на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов.В материала публикуван от zadkulisite.com и АФЕРА: „СПАХА ЛИ ОТ НАП, КОГАТО ПРОВЕРЯВАХА ЦВЕТАНОВ, ИЛИ СА ИЗВЪРШВАЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПО СЛУЖБА С ЦЕЛ ПРИКРИВАНЕ НА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА?!”, са изнесени шокиращите пропуски на проверяващия екип, които са очевидни и драстични! У непредубедения наблюдател остава впечатление, че този проверяващ екип съзнателно е нарушил служебните си задължения с цел облагодетелстване на Цветанови, т. е. налице са съмнения за извършени престъпления по служба.
Прокуратурата по никакъв начин не проявява интерес към извършените престъпления по служба. Включително и прокуратурата на Сотир Цацаров, пъчеща се в гърдите, че обвинява иначе за щяло и нещяло Цветанов, до този момент с печален ефект.
Сегашният вицепремиер Цветлин Йовчев е назначен за шеф на ДАНС от Бойко Борисов. Той контролира и знае онова, което е ПРИКРИТО по проверката за Цветанов. След него идва като шеф на ДАНС Константин Казаков, също от котилото на Йовчев и Драшков.
По същото време шеф на НАП е Красимир Стефанов, възнаграден по-късно като депутат от ГЕРБ, а наскоро Стефанов е един от първите напуснали ГЕРБ.
След напускането на депутатите от ГЕРБ, Яне Янев хвърли ръкавицата, изричайки в прав текст, че един от напусналите депутати от ГЕРБ е „действащ агент на ДАНС”.
Истинският продажник обаче в случая се явява Сергей Станишев, тъй като точно Станишев и неговата БСП, с чийто мандат е правителството на Пламен Орешарски, назначи за вицепремиер и министър на вътрешните работи именно Цветлин Йовчев!
За да направиш такъв ход – да сложиш на такъв пост човек, откровено лансиран от Бойко Борисов и ГЕРБ, лице, което е покривало зулумите на ГЕРБ, и които продължава да ги прикрива, означава само едно – че си в симбиоза с онези, които иначе „громиш” като „разсипали България”.
Станишев и изборите му – Цветлин Йовчев и Владимир Писанчев очевадно умишлено не свършиха нищо и по обещаната от БСП „пълна ревизия на управлението на ГЕРБ”.
А проверката за прането на пари и консултантските кинти на Цветанов, дошли и от „фондации”, свързани с чужди служби, така и бяха покрити от Цветлин Йовчев.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *