ШУТ ЗА ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ! БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЕ Е ИМАЛА ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР, ПРИ КОГОТО ПОЛИЦИЯ НЯМА, А Е ПЪЛЕН БАТАК!

ШУТ ЗА ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ! БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЕ Е ИМАЛА ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР, ПРИ КОГОТО ПОЛИЦИЯ НЯМА, А Е ПЪЛЕН БАТАК!

Смешно им било на шматките в БСП, много се смеели, защото най-сигурният за мястото си министър бил Цветлин Йовчев. Верно ли им е толкова смешно, питаме от АФЕРА?! А дали на Цветан Василев, чиято министерска лична капия е Цветлин Йовчев, му е толкова смешно, а? На 2 юни АФЕРА написа в прав текст, че Цветлин Йовчев си отива и за неговото място е готвен Светлозар Лазаров. Продължаваме да държим на информацията си. И е време да ви открехнем завесата защо Лазаров от известно време е изолиран от „лобисткото войнство”, ръководещо МВР, и което доведе лично Цветлин Йовчев. България никога не е имала вътрешен министър при когото на практика полиция няма и никога не е имала вътрешен министър – лобист, защото в ДАНС всите са такива, който нахлузи на МВР невчасовата си лобистка компания. До степен, че отврати и създателя си – Иван Драшков.
Да започнем отзад напред.
Знаете ли как се коментира в ъндърграунда назначението на Тодор Гребенаров за шеф на Националната полиция, след като ЕДНА ГОДИНА Цветлин Йовчев държа УМИШЛЕНО на този пост приближения до Бойко Борисов и Цветан Цветанов – Ангел Антонов, днес скандално назначен за шеф на НСО?
Цитираме дословно, с предварително уточнение, че квалификациите в коментара не са наши: „Гребенаров е най-некорумпираният полицай в МВР. И знаете ли защо? Защото е толкова прост, че изобщо няма никаква нужда да се набутваме да го корумпираме!”По времето на управлението на МВР от Цветлин Йовчев подземния свят я докара дотам дори да не се набутва с рушвети, а да разчита на … простотията и некадърността на висшите ченгета.
Звучи грозно, дори брутално, но е абсолютната истина.
АФЕРА е непрекъснато „на терен” и брилянтно е наясно както с оценките на ъндърграунда, така и със симетричната омерзеност в средите на полицаите от онова, което се случва във вътрешното министерство.И докато в тотално контролираните медии никой не смее да напише и запетая за отвратителната истина за МВР –то на Цветлин Йовчев, във ВСИЧКИ регионални дирекции ченгетата са в потрес. Впрочем, в истински шок са и бандитите, защото даже и на тях не им интересно насреща си да имат „врагове” – палячовци.
Цветлин Йовчев примъкна по висините на МВР всички свои „ешове” от ДАНС, които до онзи момент се бяха прочули единствено с интриганство, лобистки интереси и „майсторство” да скалъпват доклади срещу всеки, които не им харесва.България никога не е имала вътрешен министър при когото на практика полиция няма и никога не е имала вътрешен министър – лобист, /защото в ДАНС всите са такива/, който нахлузи на МВР невчасовата си лобистка компания. До степен, че отврати и създателя си – Иван Драшков.
АФЕРА първа извади на показ, че „бащицата” Иван Драшков отдавна е в изключително сериозен конфликт с Цветлин Йовчев, защото Драшков може и да е всякакъв, но е умно ченге.НЕ само във Варна Дирекцията на вътрешните работи бе разсипана от умишлено набутани на ръководни постове „чавки”, „барбита”, „ебатита” и „пуйчета”. Никога и при нито един вътрешен министър /дори и при Цветан Цветанов!/ полицаите не са били толкова безпомощни, обезверени, омерзени и направо отвратени от въпиющата ръководна некомпетентност.
На практика по времето Цветлин Йовчев полиция НЯМА!
До степен – преди дни от варненската вътрешна дирекция, след като МЕСЕЦИ НАРЕД в морската столица се палят автомобил след автотомобил, и АФЕРА написа още след втория палеж, че това е дело на преразпределяне на нарко-територии, като се палят колите на шанаджиите, висши ченгета отиват при сегашен служител на ДАНС и бивш бопаджия, за да питат – „знаеш ли нещо, какво става бе?!”. Дансаджията им се изсмял, защото и идиотите от улицата във Варна знаят за какво иде реч.
А АФЕРА ще прибави „оперативно” – ако „пуйчета” и „ебатита” знаеха например кои са шанаджиите във Варна, досега подпалвачите щяха да бъдат арестувани на място при палежа на колите на „нарко-свободните елементи”.
Налага ли се на вътрешния министър Цветлин Йовчев АФЕРА да му дава списък на шанаджиите във Варна?!
Дирекциите бяха обезкостени кадрово чрез мръсни интриги, лъжи, договорки и така на практика не само АФЕРА, но и баба ми от Кестрич биха били триста пъти по-добри директори на регионални дирекции на МВР.Цветлин Йовчев, в прав текст казано, бе поставен на поста вътрешен министър с протекцията на Цветан Василев. Йовчев натътрузи в МВР дансаджийските „професионалисти”, които единственото, от което разбират е да пишат „оперативни” рапорти, от които можеш да се потресеш като ги прочетеш, и хабер нямат от полицейска работа.
Контрабандата продължава да цъфти както вързваше по времето на Борисов и Цветанов. Цветан Василев може и да е добър банкер, но очевидно за кадровик на вътрешен министър не става.
По върховете на МВР интригите бяха първостепенен приоритет. Шефът на канцеларията на Цветлин Йовчев – един друг „дансаджийски „корифей” Георги Великов превърна МВР в същата люпилня на доноси, интриги и мръсни постановки, каквато е традицията в ДАНС.Така главният секретар на МВР Светлозар Лазаров от известно време бе тотално изолиран. Като се прибави и как мръснишки му нахлузиха „операцията в Лясковец”, а това никак не бе случайно, предвид, че в МВР единственият, който си позволява да казва в прав текст на Цветлин Йовчев какви глупости върши, е точно Светлозар Лазаров.
Въпреки че тръгна с прозвището „Чичовото”, Лазаров не се заигра с никого и единственото, което можеше да направи след безумните кадрови „решения” на министъра си Цветлин Йовчев, бе да стиска устни, въпреки че него слагаха на амбразурата, за да отговаря за безхаберието на министъра си.През цялото това време България чакаше обещаните „мащабни разкрития за управлението на ГЕРБ” и те трябваше да бъдат направени от МВР и ДАНС и чак тогава прокуратурата да разпише реализациите им.
ЕДНА ГОДИНА това не само не се случи, но и УМИШЛЕНО БЕ ОСУЕТЕНО.
Което доказа на практика от кого още е зависим Цветлин Йовчев и че този човек се казва Бойко Борисов.Още от първия ден на назначаването на Цветлин Йовчев като вътрешен министър и вицепремиер АФЕРА написа ясно и категорично, че това правителство на Орешарски ще бъде торпилирано именно от /без/действията на Йовчев.
Що е рекла АФЕРА, все е вярно. Този път го казваме с истински горчива тъга.
Защото ЕДНА ГОДИНА бе пропиляна и резултатите от последните избори показаха ясно резултата от толерирането на умишлената некадърност в МВР и ДАНС.
Ако и сега управлението на държавата не обърне мача и не вкара системата за сигурност в лицето на МВР и ДАНС в ред, ако и сега пропилее последния си оскъден шанс, то най-добре е да замесят питката и да отворят вратите на министерски съвет с: „Добре дошли, Борисов и Цветанов!”. И Цветлин Йовчев пак ще е някъде там по върховете. Помнете ни думата.
Докато не влезем всички ние там и не ги пометем с камъни.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *