БАРЕКОВ ПАК ЦЕЛУВАЛ РЪКАТА НА БОЙКО БОРИСОВ В БАНКЯ

БАРЕКОВ ПАК ЦЕЛУВАЛ РЪКАТА НА БОЙКО БОРИСОВ В БАНКЯ

„Злите езици говорят, че Николай Бареков отново е бил при Бойко Борисов и се е извинявал и му е целувал ръката. Питам – бил ли е Николай Бареков в един град, известен с минералната си вода. Злите езици в София говорят, че Бареков е ходил в Банкя при Бойко Борисов в четвъртък миналата седмица. Дали му се е извинявал, целувал ли му е ръка?”, попита бившият член на ББЦ Красимир Монов в ефира на Нова телевизия.
Междувременно Ана Баракова, която е депутат от ББЦ обяви, че напуска партията на Бареков и става независим депутат. Както АФЕРА прогнозира още по времето на предизборната кампания, в парламента веднага депутати от ББЦ ще излязат от партията като „независими”. Роенето тепърва предстои.
Иначе Красимир Монов заяви, че преговорите за сдобряване между Борисов и Бареков започнали още в понеделник – веднага след деня на изборите на 5 октомври.
Бареков пък пред дежурния си жълт сайт, който изобщо няма нищо общо с Делян Пеевски, вчера заяви, че говорел като „европейски, а не български политик”.
Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *