БОРИСОВ & ПЕЕВСКИ & АТАНАСОВ, СТАНАХТЕ ЗА Т… С МЕДИЙНИТЕ СИ ДИАРИИ ЗА СЕРТОВ! ЕМИЛИЯ СЕРТОВА НАМАЧКА ЖЪЛТАКАВИТЕ МВР-ДОПИСНИЦИ!

БОРИСОВ & ПЕЕВСКИ & АТАНАСОВ, СТАНАХТЕ ЗА Т… С МЕДИЙНИТЕ СИ ДИАРИИ ЗА СЕРТОВ! ЕМИЛИЯ СЕРТОВА НАМАЧКА ЖЪЛТАКАВИТЕ МВР-ДОПИСНИЦИ!

От вчера на обед „старата” „славна” компания на Драшковци, Атанасовци, Бойковци и Деляновци впрегна всите си подгъзурни журналя да се „упражняват” по темата – Петко Сертов. По тъпоумен милиционерско-старшински начин на надупените медийки се подаваше контролирано „инфо”, за да бъде неглижирана ситуцаията около изчезването на Петко Сертов.
Това е изгодно на БОСТАНА – в лицето на Атанасов /дребен играч, използван за бъркалка/, Борисов /седящ в сянка, но официално отговарящ за ДАНС и в сянка работещ за да да овладее Агенцията чрез уж „нови” имена/, Драшков / който го играе уж гледащ овце на село, и все непричьом, но „кръстник” на всите безумни „спецове” от Цветлин, през Писанчев до Лазаров/ и естествено Цветанов, който пък никак няма да се остави без капии в „американското” ДАНС. Ай, щяхме да забравим Пеевски /Доган/ – на когото Драшковци, респективно Бойковци, се отчитат дори и когато спят.ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ТОЧНО КОИ МЕДИИ ПЛАСИРАТ УМИШЛЕНО БЕЗУМНИТЕ „ВЕРСИИ” ЗА ПЕТКО СЕРТОВ – ВСИЧКИТЕ, СВЪРЗАНИ С ПЕЕВСКИ И БОРИСОВ.
Първо набутаха „асоциацията“ с Мето Илиенски. /За потрес тази тъпня направи и Румен Миланов – бивш шеф на спецслужба и бивш съветник на Борисов!/
После изкараха Сертов психически дезориентиран и емоционално разстроен.
После се самоубивал през 2009 година. И сега се е самоубил, няма друг начин.
После бил разсеян.
После на десет пъти /изречено, включително и от висши ексченгета/ си бил ЗАБРАВИЛ телефоните.
После Михнева го „видя” с „любовница в САЩ”. /По-мръснишко изпълнение от това нямаше – в същата жълтакава агенцийка, любима и на главния прокурор, бе публикуван този материал, а по-късно собственикът и заклейми собствената си публикация/.
После МВР-то, загряло медийния си тюрлю-гювеч, вече официално рече, че нямало следи от упражнено насилие, при положение, че … няма труп.
Веднага след това идиотите КУКЛОВОДИ пласираха в жълт сайт, че Сертов бил … жив и според „високопоставен източник” се свързал с близките си.САМО АКО СЕ ПРОСЛЕДИ ДВИЖЕНИЕТО НА МЕДИИТЕ, СВЪРЗАНИ С ПЕЕВСКИ, БОРИСОВ И „РЕФОРМАТОРИТЕ” ТУГЕДЪР, ПО ТЕМАТА „ПЕТКО СЕРТОВ”, МОМЕНТАЛНО ЩЕ ЛЪСНЕ НАЙ-ВАЖНАТА ЗАДКУЛИСНА „ВЕРСИЯ” – КОЙ, ЗАЩО И КАК УПОТРЕБЯВА „ПРОИЗВЕДЕНОТО” СЪС СЕРТОВ!
Всичките тия „юнаци” – Пеевски, Борисов, Атанасов, Цветанов и Драшков, обаче е хубаво да внимават в картинката – щом подобно нещо се случи на „добрия човек” Сертов, какво ли може да ги чака тях, а?
Иначе след поредното безумие, че Сертов бил жив и се свързал с близките си, съпругата на Сертов – Емилия Сертова очевадно убийствено с едно изречение е намачкала жълтакавите: „Много хубаво, че вие имате такава информация, аз нямам“.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *