„ВЕЩОТО ЛИЦЕ” ЗАГУБИЛО ТЕФТЕРЧЕТАТА НА ФИЛИП ЗЛАТАНОВ – ЧЕНГЕ, ДС. А НА БАС, ЧЕ /НЕ/ Е ЗАВИСИМО ОТ ЦВЕТАНОВ И БОРИСОВ!

„ВЕЩОТО ЛИЦЕ” ЗАГУБИЛО ТЕФТЕРЧЕТАТА НА ФИЛИП ЗЛАТАНОВ – ЧЕНГЕ, ДС. А НА БАС, ЧЕ /НЕ/ Е ЗАВИСИМО ОТ ЦВЕТАНОВ И БОРИСОВ!

Вещото лице, от чиито автомобил са били откраднати тефтерчетата на бившия шеф на Комисията за конфликт на интереси Филип Златанов, е работил за Държавна сигурност. Стефан Георгиев Бенчев е бил щатен служител на Шесто управление на комунистическата служба в Ботевград, пише сайта BPost.
През октомври 1983 г. той е назначен за инспектор, а две години по-късно става зам.-шеф на отделение. Бенчев е работил в МВР като началник на сектор. В момента е на работа към Института по криминалистика към вътрешното министерство, показа още проверката ни. Специалността му е право и криминалистическо изследване на документи. Телефонът на Бенчев и в момента е на гласова поща. Стефан Бенчев е от Ботевград, откъдето й е бившата спортна министърка Мариана Георгиева.Странните съвпадения продължават, тъй като фамилията на съпруга на настоящата депутатка от ДПС Славчо Бенчев съвпада с това на разсеяното вещо лице, което е на път да провали едно от най-шумните дела за злоупотреба с държавна власт, пише още BPost.
Каква мила „разсеяност”! Ченге, очевидно, зависимо от Цветанов и Борисов в предишна битност и сегашна, като служител на МВР, „загубило” тефтерчетата, на които трябвало да прави експертиза точно на лицата Цветанов, Фидосова и Борисов.
Желаем здраве на „вещото лице”. И да се пази. Един подир друг измират експерти, които трябва да ровят по Цветанов и ГЕРБ.
А тази сутрин смешникът „нов” министър на МВР Веселин Вучков рече пък, че научил от … медиите, че тефтерчетата били изгубени, ах.
Потрес в държавата управлявана от мафията.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *