ВЗРИВЪТ във ВМЗ „Сопот“ е контрабанда на оръжие за УКРАЙНА. В склада е нямало никакви боеприпаси, всичко е било изнесено, взривен е празен!

ВЗРИВЪТ във ВМЗ „Сопот“ е контрабанда на оръжие за УКРАЙНА. В склада е нямало никакви боеприпаси, всичко е било изнесено, взривен е празен!

Взривът в Иганово в склада на ВМЗ „Сопот“ е контрабанда на оръжие за Украйна. В склада е нямало никакви боеприпаси. Всичко е било изнесено, взривен е празен, пише www.youcomments.com.
Tова е първият вариант и е над 95% възможен, защото всичко се вързва. Работниците е трябвало да са на работа до 20 ч, но в 16 ч вече са били на пролетен купон. Очевидци са видели ТИР да напуска склада час преди взрива. Третото доказателство е потвърждението на разследващите, че на мястото пожара е нямало кратер. Друга нова информация е, че в склада не били 2000 снаряда, колкото е трябвало да има, а само 400. Истината е, че са били изнесени преди това. Експерти обясниха, че в помещенията, където се съхраняват снарядите не трябва да има нито ток, нито отопление. Така че няма откъде да стане късо съединение. Снарядите пък са поставени в сандъци и е много трудно да се самовъзпламенят.
Сделката с продажбата на боеприпасите е за милиони, защото само 1 снаряд струвал $10 000 . Смятайте – 2000 броя по $10 000 са 20 милиона долара. ВМЗ „Сопот“ е държавна фирма и тази сделка не може да стане без знание на управляващите. А те са Бойко Борисов и ресорният министър Лукарски.
Ами другата афера – Дунарит (Русе). Защо беше отнет лицензът за това печелившо от години предприятие. Защото изнасяше продукция за Русия по сключени договори. Всичко се върти „За“ Украйна и „Против“ Русия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *