ЕКСКЛУЗИВНО! НА ВНИМАНИЕТО НА ЦАЦАРОВ! ГЕРБ & ДПС ПЛЮС ЖИВОТНОВЪД ПРЕГАЗИХА ЗАКОНА ЗА ДА ЛАПНАТ „ПАЗАРИ”! УБИЙСТВЕНАТА ФАЛШИФИКАЦИЯ! ВИЖТЕ СКАНДАЛНОТО CV НА ЧОВЕКА НА ЯНКО СТАНЕВ!

ЕКСКЛУЗИВНО! НА ВНИМАНИЕТО НА ЦАЦАРОВ! ГЕРБ & ДПС ПЛЮС ЖИВОТНОВЪД ПРЕГАЗИХА ЗАКОНА ЗА ДА ЛАПНАТ „ПАЗАРИ”! УБИЙСТВЕНАТА ФАЛШИФИКАЦИЯ! ВИЖТЕ СКАНДАЛНОТО CV НА ЧОВЕКА НА ЯНКО СТАНЕВ!

Жалба срещу скандалното решение за освобождаването на председателя на борда на директорите в общинска фирма „Пазари” – Варна постъпи при Областния управител на морската столица Стоян Пасев. Както писа вече АФЕРА, по абсолютно безпрецедентен начин бе сменен шефът на борда на директорите на „Пазари”, за да бъде ръкоположен там, в противовес на всякакви закони, човекът на Янко Станев, с цел – тоталното щавене на фирмата.
Причината за жалбата на освободената Миглена Георгиева е манипулацията, меко казано, скалъпена от председателя на Общинския съвет – Варна Иван Луков и подкрепена от мнозинството в местния парламент.
На последната сесия съветниците УЖ гласуваха освобождаването на Миглена Георгиева и назначаването на предложения от групата на лицето „с влошено психично състояние” – „СДС – ДА“ – Янко Станев – Емил Иванов на нейно място.
От публичния протокол от сесията на Общински съвет – Варна става ясно обаче, че решението е НЕЛИГИТИМНО!Нередностите започват с това, че предложението няма входящ номер.
Ето и част и диалога, според протокола на местния варненски парламент, между общинския съветник Христо Атанасов и председателя на Общински съвет – Варна Иван Луков /ГЕРБ/, който като че ли е изваден от мафиотски филм:„Христо Атанасов: … Това специално ме интересува, кога е входирано предложението?
Иван Луков /ГЕРБ/: Няма входящи номера…
Христо Атанасов: Няма входящи номера.
Иван Луков: Оставено е…
Христо Атанасов: Оставено, ей така… В плик най-вероятно?
Иван Луков: Не, не в плик, в папка…”Предложението за смяна на шефа на борда на директорите на „Пазари” НЕ Е ВХОДИРАНО И Е НАБУТАНО В ПОСЛЕДНАТА СЕКУНДА, ЗА ДА БЪДЕ ИЗБРАН НЕПРЕМЕННО ЧОВЕКА НА ЯНКО СТАНЕВ.
Както вече писа АФЕРА, Станев звъни на пожар на варненския кмет Портних /ГЕРБ/, който по това време е в Брюксел, заплашва го, че ако не мине това, той ще отегли подкрепата на групата си за прокметското мнозинство и Портних /ГЕРБ/ започва да телефонира от Брюксел на съветници, за да бъде гласувано беззаконието в полза на Янко Станев.На самата сесия на местния парламент, поради неистовото бързане да бъдат задоволени апетитите на Янко Станев, настава истински бъркоч, който води до абсолютно незаконно решение.
При прегласуване на решението, след оспорване от страна на общинския съветник Христо Атанасов, съветниците с 25 гласа „за”, двама „против” и трима „въздържали се, гласуват точката за смяната на Миглена Георгиева ДА ОТПАДНЕ.
Прегласуването на решението идва след искане на независимия общински съветник Христо Атанасов, който казва: „Господин председател, може ли да направим една проверка – видях името на Николай Георгиев, че е „за” това предложение, а той НЕ ПРИСЪСТВА В ЗАЛАТА”.Съветникът Николай Георгиев не само не присъства в залата, но проверка на АФЕРА показа, че той е В ЧУЖБИНА, а в залата е … ТАБЛЕТА МУ, от който противозаконно се гласува.
Председателят на Общинския съвет – Варна Иван Луков, незнайно защо, вкарва отново предложението за промяна на борда на директорите на „Пазари”, въпреки че минута по-рано колегите му са гласували то да се отегли.
Междувременно общинският съветник Ивайло Бояджиев дава оценка за пробутвания нов директор на борда на „Пазари” Емил Иванов: „Аз познавам господина като представител на ДПС два мандата, като контрольор на ДКЦ „Чайка”… Защото неговата активност съм виждал в ДКЦ „Чайка”, само когато трябваше да защити, когато управителят си поиска парите от една фондация. /б.а. визира Фондацията „Владиславово” на Янко Станев!/ Аз не съм му виждал очите.”.Нелигитимността на взетото решение за избор на нов шеф на борда на общинската фирма „Пазари” е категорично и поради факта, че в гласуването, свързано с общинската фирма, СА УЧАСТВАЛИ И ДВАМА СЪВЕТНИЦИ ОТ ГРУПАТА НА ЯНКО СТАНЕВ – БРАТ МУ ВАЛЕНТИН СТАНЕВ И РАДИ РАДЕВ, КОИТО СА НА ТРУДОВИ ДОГОВОРИ В … „ПАЗАРИ”! Което автоматично ги поставя в условието на конфликт на интереси.
Емил Иванов
Новият шеф на борда на директорите на „Пазари” Емил Иванов е не по-малко скандален от шокиращия начин, по който е пробутван в ръководството на най-доходоносната общинска фирма. По време на протичането на сесията на местния парламент той е представен от Янко Станев като бивш зам- директор на „Пазари” и като „икономист”, благодарение, на когото се случили положителни реформи в реконструкцията на дружеството.Янко Станев лъже нагло обаче! Лъже и самият Емил Иванов.
Истината е на светлинни години от това, което твърди на всеослушание Янко Станев.
В периода 2007-2009 година Емил Иванов работи във фирма „Пазари” КАТО НАЧАЛНИК ОТДЕЛ „ЕКСПЛОАТАЦИЯ” И ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ Е БИЛ НИКОГА ЗАМЕСТНИК – ДИРЕКТОР! Точно СЛЕД като Емил Иванов като началник отдел „Експлоатация” Е УВОЛНЕН ОТ ФИРМАТА, „Пазари” започва да постига невиждани дотогава финансови резултати и прави мащабни реконструкции.На последните местни избори като дългогодишен ДПС – активист и приближен на Янко Станев – Емил Иванов е сложен на седмо място в листата на ДПС, в която водач е самият Янко Станев.
Естествено, седмото място не стига на Иванов да се докопа до местния парламент, но пък през от 2012 година до момента той е контрольор в друго общинско предприятие – дружество ДКЦ „Чайка”.ТОТАЛЕН ПОТРЕС И НЕЗАБАВНА НАМЕСА НА ПРОКУРАТУРАТА ИЗИСКВА ПРЕДСТАВЕНОТО CV НА ЕМИЛ ИВАНОВ.
Според CV-то на Емил Иванов, с което АФЕРА разполага, в продължение на 10 години в завод „Полимери” – Девня той е бил „ЗАМ-механик и шлосер”. АФЕРА за първи чува някой да е бил ЗАМ. – механик.
Емил Иванов очевидно е сукал от ДВЕ МАЙКИ, ЗАЩОТО КАТО МАЙЧИН ЕЗИК В CV-ТО СИ ПИШЕ ДВА МАЙЧИНИ ЕЗИЦИ: „БЪЛГАРСКИ И ТУРСКИ”.
В годините от 2007 до 2009 година Емил Иванов се описва като зам – управител на „Пазари”, КОЕТО НЕ ОТГОВАРЯ НА ИСТИНАТА, най-малкото защото общинските фирми, които са ЕАД-та нямат длъжност управител и зам-управител.НАЙ-СКАНДАЛНОТО ОКОЛО ЕМИЛ ИВАНОВ ОБАЧЕ Е ФАЛШИВАТА МУ ДИПЛОМА ЗА ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ – ДОКУМЕНТ, ЗА КОЙТО ТВЪРДИ, ЧЕ ИМА ОТ ТЕХНИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ.
Докато Янко Станев лъже съветниците на сесията, че Иванов бил „икономист”, в CV-то си същият тоя Емил Иванов пише, че има висше образование от Технически университет – Варна и е „магистър в инженерна специалност „Технология на материалите и мениджмънт”, степен, която е придобил от 1997 до 2002 година.
Само че, ако дипломата му излезе наяве, тя няма как да е истинска, защото ТУ – Варна не е издавала такава на въпросното лице, показа справка на АФЕРА, направена в университета.
Емил ИвановИНАЧЕ СРЕДНОТО ОБРАЗОВАНИЕ НА ЕМИЛ ИВАНОВ Е ТЕХНОЛОГ – ЖИВОТНОВЪД.
В потресаващата история с човека на Янко Станев – Емил Иванов и опитите на мнозинството на ГЕРБ в Общински съвет – Варна, крепено от групата на Янко Станев, да го пробута в общинската фирма „Пазари” изниква един фундаментален въпрос.Толкова ли са лишени местните структури на ГЕРБ – Бойкоборисовата партия – от кадри, че пращат технолог – животновъд в управлението на най-богатата и финансово стабилна общинска фирма на Варна?!
Със страшна сила виси и въпроса – каква е идеята за смяната на подготвен икономист и счетоводител, каквато е досегашната шефка на борда на „Пазари” Миглена Георгиева, с очевидно неквалифицирания човек на Янко Станев?!
Не е ясно и докога лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще продължава да преглъща престъпното поведение и очевидно непослушание на варненските гербери, на които още през 2012 година изрично нареди да се разграничат от лицето Янко Станев.
Знае ли Борисов как влиза лицето Янко Станев в кабинета на ГЕРБ – кмета Портних и как последния му седи диван – чапраз като мишка?!
За абсолютните закононарушения, извършени по избора на човека на Станев за шеф на „Пазари” е сезирана Комисията за конфликт на интереси и главния прокурор Сотир Цацаров. Защото варненската прокуратура, начело с Владимир Чавдаров, Е В ПЪЛНА КОМА, КОГАТО СТАНЕ РЕЧ ЗА БЕЗОБРАЗИЯ, ВЪРШЕНИ ОТ ЯНКО СТАНЕВ, ОБЩИНА – ВАРНА И ОБЩИНСКИ СЪВЕТ – ВАРНА.
Да не говорим за варненските МВР и ДАНС. Те се джуркат в ГЕРБ & ДПС малеби, от което се облизва Станев.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *