НИКАКВА ИЗНЕНАДА: БАРЕКОВ ИЗБЯГА В БРЮКСЕЛ!

НИКАКВА ИЗНЕНАДА: БАРЕКОВ ИЗБЯГА В БРЮКСЕЛ!

Абсолютно никаква изненада за онези, които са наясно със задкулисните политически процеси сготвени далеч преди парламентарните избори. Николай Бареков оповести в жълт сайт, който изобщо няма нищо общо с Делян Пеевски, че над него упражнили „позитивен натиск” от Консервативната партия и той оставал евродепутат в Брюксел.
На въпрос на жълтия сайт, който изобщо няма нищо общо с Пеевски – дали би изтеглил от прокуратурата всички сигнали, които бил внесъл срещу Бойко Борисов в прокуратурата, Бареков отговоря: „По моите сигнали прокуратурата се е произнесла отдавна. Нови сигнали срещу Борисов не съм внесъл. Желая успех на партиите, които ще участват в преговорите за съставяне на правителство. Дано всяка от тези парии да отстрои интересите на избирателите й„.
Истината обаче е, че Бареков УМИШЛЕНО СКРИ ВСИЧКИ ДОКУМЕНТИ, КОИТО ПРИТЕЖАВАШЕ ЗА БОРИСОВ, ТЪЙ КАТО В ТЯХ БЕ ИМЕТО И НА ДОГАН. И ТОЧНО ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА НЕ ГИ ДАДЕ НА ПРОКУРАТУРАТА И ВПОСЛЕДСТВИЕ РЕЧЕ, ЧЕ „МИНАЛОТО НА БОРИСОВ ВЕЧЕ НЕ БИЛО ТЕМА ЗА РАЗГОВОР”.
Бареков неведнъж говореше по време на предизборната кампания, че „неговата била лесна, взимал си шапката и си отивал в Брюксел”. Бареков изигра ролята, поверена му тук. И даже преигра. Затова го „командироваха” в Брюксел.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *