Обречени на Бойко Методиев Борисов в калта на БОСТАН

Обречени на Бойко Методиев Борисов в калта на БОСТАН

„България без цензура“ ще изгони завинаги ДПС от властта и ще спре ГЕРБ. Лидерът на ГЕРБ наближава 60 години и след 5 октомври смятам да пенсионирам и Бойко Борисов. Ще го оставя със 130 лв. да живее в Банкя – да го видя как ще я кара. Но нали знаете – той има други спестявания, само че никой не ги знае къде са. Казва, че имал на влог 14 хиляди лева. Жив да го ожалиш. Ако го видя, ще му предложа да му събираме помощи, за да си изкара
спокойно старините“.
Думите са на Николай Бареков, седмица след откриване на предизборната кампания. Преди години Янето щеше да уволнява Борисов, сега същото Яне, е аргатин на Борисов.
Назад във времето Бареков, а и не само той, натъртено говореше за милиардите на Борисов.
Когато едно лице е било във властта години наред – като главен секретар на МВР, кмет, министър – председател, натрапчиво бърборещо, че на всичкото отгоре дарява заплатите си на бедните, големите му пари винаги са свързани с миналото му.
Седмица преди старта на предизборната кампания, Николай Бареков отсече:
„Миналото на Борисов вече не е тема на разговор.”
Направи го в деня, когато прокуратурата извади постановление, с което обяви документите, предадени и от Бареков, свързани с Бойко Методиев Борисов, за неверни и неоригинални.
Бареков не протестира, не впрегна съветника си по национална сигурност Николай Радулов да опровергават, или да разкрият повече от канавата на агентурните рапорти, свързани с лицето Бойко Методиев Борисов.
Той влезе в амплоато на „великодушно” препускащият през темата с: „Миналото на Борисов вече не е тема на разговор.”
Апропо, всички забравиха, че Бареков даде едва няколко документа, свързани единствено с онзи „агентурен рапорт” за Бойко Борисов. Останалите останаха в чекмеджето.
При положение, че Бареков не е кой да е, а е евродепутат, който ако искаше можеше не само да вдигне грандиозен скандал в Европарламента, но и да намери начин за външна експертиза на онова, което притежава.
Впрочем, той и Слави Бинев бе евродепутат, дето пищеше като заклан в твефира някога как ще смачка Борисов в Брюксел, но сега наблюдаваме удивителната му трансформация, че и за него „миналото на Борисов вече не е тема на разговор”.
Какво би спряло някой по средата на „битката” срещу Борисов, точно когато всички са вперили очи в него и даже са му повярвали?
Единственото, което може да накара този някой да спре с разкритията, е ако има документирана връзка между Бойко Методиев Борисов и Ахмед Доган.
Преди месеци, един друг „храбър оловен войник” се канеше да разкоства Бойко Методиев Борисов и Цветан Цветанов. Той така страховито се заканваше, че дори обра симпатиите и на онези, които иначе го недолюбваха.
Името му е Делян Пеевски.
Още на четвъртия месец на правителството на Орешарски, внезапно и това „вече не бе тема за разговор”.
МВР и службите, както и прокуратурата, умишлено бяха подбрани така и правилно инструктирани – да не се пипа никой от иначе обявената за крадлива кохорта на ГЕРБ.
Никой не бе и пипнат.
Това вече не бе тема на разговор.
Всички медии под контрола на Делян Пеевски се върнаха към умилителното „Бойко”. И шербетено залъскаха върху образите на ГЕРБ.
Лютви Местан изтърва онова култово „на Кольо Рашков у бостана”. И това беше нещо като „село Кочан“ на Доган, но в далеч по-префинен нюанс.
Нищо, че самият Лютви Местан ни се обясняваше по телефона как нямало „бостан” и как „разговора не бил за телефон”. През това време от твефира обявяваше как „в името на държавата” по никакъв начин няма да бъдат допуснати нови предсрочни избори след 5 октомври. Разбирай, ако ще и с ГЕРБ – ще управляваме.
Миналото на Борисов и ГЕРБ пак вече не беше тема за разговор.
По същото време Михаил Миков оглави БСП.
И си глътна езика за Борисов и ГЕРБ.
По-безпомощна БСП, като че моделирана точно от Делян Пеевски и Доган, в ролята и на опозиция, никога не е виждана.
Пак по същото време Радан Кънев на Иван Костов, апологети на КТБ, хортуваха с Бойко Методиев Борисов какви ще ги дялкат заедно. При „реформаторите” миналото на Бойко Борисов е отдавна „вече не тема за разговор”, а ген. Атанасов, ако си пусне изявленията от преди години, ще трябва да се забие с още няколко сантиметра надолу.
Онова, което слушате по платените предизборни тв репортажи като уж някаква критика към Борисов, са просто трафаретни блябосвания. Без сила, без мощ, без фокус – думи, които само вдигат топката на ГЕРБ.
Както впрочем Бареков, волно или не, вдигна топката на лицето Бойко Методиев Борисов с уж „фалшифицирания” документ за човека от Банкя.
Никой не говори за амфетамините.
За кокаина.
За Сретен Йосич.
За убийството на Илия Павлов.
За Ахмед Доган.
За израелските служби и техния видеоматериал.
„Миналото на Борисов вече не е тема на разговор.”
Обрекоха ни на БОСТАНА.
И вместо разкрития – куршуми, валят тъпи лафове като как ще пенсионираме Борисов със 130 лева.
А аз все още отлагам финала на книгата си “Хвани ме за кобура”.
Дълго го отлагам. За да довършат окончателно овъртолването в БОСТАНА, и да не останат пренебрегнати в детайлното описване на онова, което се случваше „на тъмно”, докато се менкаха сред дините и тиквите.Веселина Томова
Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *