ПЕТ ПРИЧИНИ, ПОРАДИ КОИТО БСП БИ ЗАГУБИЛА ИЗБОРИТЕ

ПЕТ ПРИЧИНИ, ПОРАДИ КОИТО БСП БИ ЗАГУБИЛА ИЗБОРИТЕ

1.Енерцията от голямата победа на президентските избори сякаш постепенно замира. Това е недопустимо за партия с такава биография.
2.БСП трябваше да участва дейно в съставянето на служебното правителство. Уж червената партия се дистанцира от този кабинет, но пък нейни кадри така или иначе се намърдаха на Дондуков 1.
3.Служебното правителство не е достатъчно ревизионистко. Хората имаха очакване за ровене надълбоко в герберастките далавери. Това, засега, не се случва. Потвърждава го и доклада на Герджиков с обществените поръчки. Пасивите отново ще бъдат за хората на Нинова.
4.Позитано 20 шикалкави по въпроса за разсекретяването на стенограмата около заседанието на КСНЦ при Плевнелиев за КТБ. Изкарването на светло на тази стенограма ще увеличи анти-герберската вълна, но пък ще разсърди Боянските сараи. Това шикалкавене не дава /засега/ кураж на ген. Радев да осветли истината.
5.Столетницата проспа неуместната истерия на свои кадри срещу назначаването на Герджиков и служебните министри. Приятелският огън в червените редици доведе дотам генерал Деси да се превърне в по-вълнуваща тема от генерал Мутра.
Навременното осъзнаване на споменатите слабости е напълно реално да промени нещата на 26-ти март.Владимир Танев
Колаж: Матей Димов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *