ПУСНЕТЕ СИРЕНИТЕ НА ЛИНЕЙКИТЕ, НА ЛОКОМОТИВИТЕ, НА КОРАБИТЕ – И ТЕ ДА ЗАТРЪБЯТ! ПРЕД ОЧИТЕ НИ ИЗТИЧА НЕВИННАТА КРЪВ НА БЪЛГАРИЯ!

ПУСНЕТЕ СИРЕНИТЕ НА ЛИНЕЙКИТЕ, НА ЛОКОМОТИВИТЕ, НА КОРАБИТЕ – И ТЕ ДА ЗАТРЪБЯТ! ПРЕД ОЧИТЕ НИ ИЗТИЧА НЕВИННАТА КРЪВ НА БЪЛГАРИЯ!

Пуснете сирените. На линейките също, на локомотивите, корабите и те да затръбят. Да извикаме и вълчиците и вълците, да завият и те. Да не забравим чакалите на Странджа – те не вият, оплакват. Да оплачат децата, да ги оплачем заедно, човек, звяр и природа. Сетне… да ги пуснем по пътищата, вълците – по време на Преображенското въстание имало Смъртни дружини от по няколко четници, изпълнявали сещате се какви наказания. Ужас, че го изричам аз, жена при това, но защо ли предчувствам, че всичките свестни мъже, останали в тази скапана държава, в един момент ще скочат и ще вземат нещата в свои ръце. Нямало начин да бъдат спрени гонките, казаха едни други мъже. Не е ли време да им ги пуснем, сирените, вълците, мъжете, които са ни останали. Вчера дадохме курбан, двете прекрасни деца от Лесидрен, не сме ги ожалили още – днес отново 10 годишно дете е кръвна жертва в Ловеч. На автомобилна гонка, как ви звучи, хора. Гонка като по време на лов, когато въоръжени преследват и убиват невинни.
Ами, пред очите ни изтича невинната кръв на България, накрая ще останем само виновни, които посипват главите си с пепел.
Извинявам се, по- ужАсен текст не съм писала, но нещо думите не намирам днес.Керана Ангелова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *