РПГ прибра Бойко, Цветанов и Десислава Танева зад решетките в Сливен

РПГ прибра Бойко, Цветанов и Десислава Танева зад решетките в Сливен

Многобройни привърженици на Движението за справедливост скандират „НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ“ в Сливен
Вчера „Движение за справедливост – РПГ“ учреди поредния си клуб на съмишленици, този път в гр. Сливен. На срещата присъстваха Николай Цонев, Мария Кузманова, Радослав Каратанчев, Петя Ботушева и новоизбраният отговорник на РПГ за Сливен- Андон Добрев. Акцентът на сбирката бе поставен върху образите на ГЕРБ- Борисов, Цветанов и Десислава Танева, които символично бяха вкарани зад решетките на клетка за птици.
„Това е кратко представяне на целите на Движението – да постави виновниците там, където им е мястото. Репресията, оказана по времето на ГЕРБ, политическият произвол, който съществуваше, не трябва да се повтарят. Ние сме тук, за да не позволим това да се случва. Моят апел към всички вас е да не позволим на Бойковщината да се върне.“, призова председателят на РПГ Николай Цонев.
„Страхът, който насади Цветановщината в българския народ, е огромен. ГЕРБаджийската машината за мачкане на хора и бизнеси е страшна. Всеки един от нас, който е пострадал, съди държавата. А държавата, това сме ние. И когато осъдим държавата, тези пари ще излязат от моя и от вашия джоб. За това целта ни е да търсим персонална отговорност, за да може всеки, който е сгрешил, да си плаща сам.“, коментира Мария Кузманова, член на Управителния съвет.
„Страхът наистина е голяма сила, особено в малките градове. Аз също се страхувах, защото съм от малък град. Защото очаквам постоянни атаки. Но имам кураж да се изправя и да искам да се даде гласност за престъпленията на бившите управници. Само така колелото ще се завърти.“, категорична бе Петя Ботушева.
След редицата примери за извършени беззакония от ГЕРБаджиите и изказаните лични истории, множеството присъстващи не се въздържаха и започнаха да скандират „никога повече ГЕРБ“.„Движение за справедливост – РПГ“ напомня, че следващият град с местен клуб ще бъде гр. Велико Търново.ЗАД КУЛИСИТЕ.coм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *