СЪДИЯ КАЛИН КУНЧЕВ ОТ БРС ЗАПЛАШВА И НАРИЧА „БОКЛУК” ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СЪД. ЧЕНГЕДЖИЙСКО-ПРОКУРОРСКИ ТРИЛЪР, ЗА ДА МУ СПАСЯТ ЗАДНИКА!

СЪДИЯ КАЛИН КУНЧЕВ ОТ БРС ЗАПЛАШВА И НАРИЧА „БОКЛУК” ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СЪД. ЧЕНГЕДЖИЙСКО-ПРОКУРОРСКИ ТРИЛЪР, ЗА ДА МУ СПАСЯТ ЗАДНИКА!

Предстои да прочетете хронологично мерзката истина за това какво се случва зад завесите на правосъдната и правораздавателна система, и как един съдия, вместо да върши работата си и да съдийства, заплашва журналисти, и пише отвратителни квалификации за съдии, прокурори, обругавайки ги с махленски клевети.
На кого служи въпросният действащ съдия, ще се досетите бързо.
На кого служат и висши полицаи, които действаха по изумително престъпно-мръснишки начин, за да пресират служител на МВР, разкрил магистрата, ще се досетите още по-бързо.АФЕРА НАСТОЯВА НЕЗАБАВНО ЕТИЧНАТА КОМИСИЯ КЪМ ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ ДА СЕ САМОСЕЗИРА, ЗАЩОТО ПОДОБНИ „МАГИСТРАТИ” НЯМАТ НИКАКВО МЯСТО В ПРАВОСЪДНАТА СИСТЕМА.
На 18 юни 2014 година, точно в 9,39 часа, сайта АФЕРА публикува статията:
„Протестни” фенове на съдия Даниела Христова заляха АФЕРА с коментари – заплахи: „Но и на вас ще ви дойде редът”.
Ето съдържанието и:„След публикацията на АФЕРА: „СКАНДАЛНО! ДОКОГА ОКРЪЖЕН СЪДИЯ ДАНИЕЛА ХРИСТОВА ЩЕ ЖОНГЛИРА СЪС САМООТВОДИ, ИЛИ КОЙ СЕ СТРАХУВА ОТ ВЕСЕЛИНА ТОМОВА”, сред определени „протестни” среди, които очевадно са фенове на окръжната съдийка Даниела Христова, настъпи истинска истерия.
Под публикацията заваляха коментари, писани АНОНИМНО, с един и същ IP, в които не само са дават квалификации на председателя на Варненския окръжен съд Ванухи Аракелян, главният прокурор Сотир Цацаров, но и в стил на любимия „протестърен” израз „опорни точки” се употребяват обиди и заплахи.
АФЕРА има правото да трие подобни коментари, не защото цензурира някого, а поради очебийната тролска, черна пропаганда, която ползва публикацията, за да внушава манипулации за магистрати от ВОС.
Ето част от единия коментар на страстните фенове на съдия Даниела Христова, в който вече се съдържа и заплаха към сайта АФЕРА:
„Хахаха… Кой сега е “отвореният”, а?! Нали много ви знаеха устите, че чак въпроси задавате, а не давате възможност на хората да ви отговорят… Та пак неодобрено коментарче – не пасна май на “опорните точки”?! Хахаха… Смешни сте и доста жалки – също като Бюречето, дето постоянно го “подпирате”. Но нали сте на една хранилка с него, въпреки че той хапва “пържолките”, а за вас остават “трохичките”. Най-големият боклук сред варненските магистрати, безспорно, е Ванухи Аракелян, която е хапвала от същата хранилка, но тя “тъче” на няколко стана и бързо се нагажда според конюнктурата. Такива са и протежетата й Марин Маринов и Милен Славов. Известни са като гъзолизци в цялата страна. Но то във Варна е пълно с боклуци – кажи му, че е от Варна и не го обиждай повече… хахаха… глупаци, жалко жълто сайтче, обслужващо определени престъпни групировки сте, но и на вас ще ви дойде редът…”
АФЕРА вече е алармирала съответните правораздавателни органи за психопатийната истерия на феновете на съдия Христова, поради отправени заплахи. Много жалко ще бъде ако се установи, че писачът на подобни коментари е … магистрат.
На „протестърските” „опорни” почитатели на съдия Даниела Христова, лаконично ще заявим – тъй като брилянтно сме наясно кои сте и колко ви е ръста в сантиметри, както и селските ви комплекси, изречението: „Но то във Варна е пълно с боклуци – кажи му, че е от Варна и не го обиждай повече…” приемаме като дълбоко подтиснат комплекс, че все още не сте излезли от шушоните и гумените сандали.
Що се отнася до това, че „ще ни дойде редът”, Господ си знае работата. Да не стане така последният да стане пръв.
Бележка на АФЕРА: АФЕРА категорично се разграничава от изказаните твърдения, цитирани по-горе в коментара на анономния потребител с неанонимно Ай-Пи.”Подписалият се като under black flag i march /в превод: „под черен флаг аз марширувам”, посочващ като електронна поща death67@abv.bg /в превод: „смърт”/ започва истинска истерична атака със свои коментари по въпросната публикация, касаеща съдия Даниела Христова от Варненския окръжен съд.
Някои от тях АФЕРА трие, поради бруталния и махленски език, и поради мълви и квалификации, които са достойни за дописки в „жълт вестник”.
Лицето написало: „Но то във Варна е пълно с боклуци – кажи му, че е от Варна и не го обиждай повече…” и се заканва, че „ще ни дойде редът” пише неистово коментар след коментар. ЕДИНСТВЕНО под статиите, касаещи очевидно близката му, поради страстната му защита, съдия Даниела Христова от Варненски окръжен съд.Христова нашумя с това, че кандидатства за поста председател на Варненския окръжен съд, както и с меко казано странната си концепция. Тя бе поддържана от т.нар. „протестърски” магистратски и медийни среди.
Ето и част от скритите от АФЕРА коментари на по-късно установеният действащ съдия от Бургаския Районен съд – Калин Кунчев, подписвал се като „под черен флаг аз марширувам”, този път като „Grave Digger” /в превод: „гробаря”/:
„Grave Digger
death67@abv.bg
37.209.173.239
Изпратен на 17.06.2014 в 23:17 | В отговор на afera.
хахаха… Я, имам си и отговор даже?! Обикновено коментарите ми не се одобряват и изчезват, но днес явно ми е “големият” ден – успях да “публикувам” в афера.бг!!! Много благодаря, за което!!! хахаха… Не съм жена, не съм от Варна, не познавам Даниела Христова, а както съм посочил направих чисто професионален коментар. Предишният случай не ми е известен, но дело от този род да се определи като такова “със сериозна фактическа и правна сложност” е меко казано комично. Вероятно е неприятно за съдията да го гледа, с оглед възможността да бъде изтипосан след това в жълтото сайтче и охулен просташки, както в публикацията от линка. Но както и да е… По другия въпрос – изключително неприятно впечатление прави създаването на т. нар. съдебна номенклатура – това са хора, които цял живот прескачат като пеперудки от един на друг пост, като административни ръководители в съдебната система. Та в тази връзка нещо за лицето Арменак Хачикян и ролята му в подземния свят във Варна можете ли да кажете, или пък за неговата леля и отпуснатите й кредити от КТБ? Или как лелята, заедно с лицето С.Ц. – сега главен прокурор, манипулираха делегатите при изборите на членове на ВСС от съдийската квота? За получената от лелята благодарност под формата на нов пост? За цялото й, известно с некадърността и сервилността си из цялата страна, нейно “магистратско” обкръжение? Та ако се опитате да си отговорите на тези въпроси, което би било доста по-значимо от това да мачкате една и без друго смачкана от системата жена, бихте проумели доста от нещата, които се случват в съдебната система като цяло, а защо не и във Варна в частност…
П.С. Може би този коментар не се връзва на редакционната ви политика и на така модерните напоследък “опорни точки”, спускани от знайни и незнайни поръчители, но все пак разполагате с възможността след като го прочетете да го изтриете. Пък ако искате може и да ме пообиждате още малко, хич не ми пука – ще си го преместя от единия крачол в другия, ако не ме домързи и за това даже… хаха
death67@abv.bg
37.209.172.214
Изпратен на 18.06.2014 в 9:58
хахаха… “протестни фенове”, хахаха… “заляха” жълто-кафявото сайтче, …хахахаха “заплахи”?!?! хахаха… това параноята е гоУема работа, хахаха… Аз пък ще те обадя на другарката! хахаха… Скривай се бе, шушумиго!!! Още си стои коментарът с обидите ти в темата, а отговорът ми не го публикува, нали, така че няма какво да ми се правиш на ни лук яла ни лук мирисала, а че повечето ти писания са обидни и откачени изобщо няма да коментирам. Аре яхвай метлата и излитай!!! блях!
Параноята ходи по хората и не само…
death67@abv.bg
37.209.172.214
Изпратен на 18.06.2014 в 10:19
Айде, да напиша още един от същото ай-пи, а?! И пак е пълен със “заплахи”… хахаха Добре поне, че си сменила тона и си преминала на вие, че обръщението “отворената “магистратка”“ хич не ми се понрави, пък и горния ти пасквил хич не е цвете за мирисане.
Брилянтни източници…
death67@abv.bg
37.209.172.214
Изпратен на 18.06.2014 в 10:40 | В отговор на afera.
Брех, драги читатели, това е поредният коментар от същото, очевидно обидено IP, изпълнен с “обиди” и “заплахи”… Май не били компютри, а компоти, нейсе пък да е тази Христова, срещу която явно се води черна кампания от т. нар. “висши варненски магистрати”, чрез машата им, списваща поръчково в жълто-кафеникаво сайтче… но толкова май са възможностите на “брилянтните” източници…
Отегчен
death67@abv.bg
37.209.172.214
Изпратен на 18.06.2014 в 10:54 | В отговор на afera.Уф, кръстоско между “чавка” и “пуйче”, с тези кратки коментарчета не си ми интересна вече. Надявам се поне едно благодаря да ми кажеш за времето, което ти отделих, и като “обърнеш палачинката” един ден, да се присетиш за някои от нещата, които ти написах в коментара, който не публикува – там е заровено кучето. Asta la vista, baby!
Под статията: ЦАЦАРОВ РАЗМАЗА ИНТЕЛИГЕНТНО ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ
некъв оплют от афера т. нар. “протестър”
death67@abv.bg
37.209.172.214
Изпратен на 18.06.2014 в 19:30
Госпожо, посъветвах ви да се консултирате с юрист преди да пишете по въпроси, свързани със съдебната система. Надменността не е добро качество, непредизвиканите с нищо обиди също не говорят добре за лицето, което си ги позволява. Та по същество – абсурдните обвинения са повдигнати от двама СЛЕДОВАТЕЛЯ към СГП – това са МАГИСТРАТИ, а не от дознатели към МВР. Шеф на Следствения отдел към СГП е небезизвестният Петьо Еврото. Съгласувани са също от прокурор от СГП, което сте го отбелязали. Досъдебното производство е водено именно от СЛЕДСТВИЕТО, което е част от съдебната система, съгласно КРБ. Така че в случая разсъжденията ви за “интелигентното размазване” са повече от фриволни и неуместни. Хайде сега ми изтрийте коментара и уведомете ПРАВОРАЗДАВАТЕЛНИТЕ органи, ако правите разлика кои органи какви са изобщо, за съдържащите се в него невидими “заплахи”. хахаха…”„Опорните точки” на „Гробаря”/ „Под черен флаг аз марширувам”/ съдия Калин Кунчев очевадно съвпадат с „протестърските опорни точки” с пламенната си защита на „съратничката” съдия Даниела Христова.
На 19 юни 2014 година Веселина Томова в качеството си на собственик и главен редактор на сайта АФЕРА подава жалба до Варненска районна прокуратура с вх.№ 9221, в която настоява да бъде направена проверка във връзка с отправените заплахи и закани.
От Варненска районна прокуратура, в лицето на наблюдаващия прокурор Владислав Томов, изпращат жалбата за разследване във варненската Дирекция на МВР.
На 25 август източник на АФЕРА, омерзен от опита на висши полицаи проверката да бъде смачкана, информира Веселина Томова: „Знае се кой те е заплашвал по заведената ти жалба. Действащ магистрат от Бургас е. Обаче действат истината да не излезе. Засега пас.”
АФЕРА пасува и чака по надлежния ред правораздавателните органи да си свършат работата, заради която им плащаме заплати с данъкоплатски пари.На 1 септември 2014 обаче започва истински ченгеджийски трилър в ОД на МВР – Варна за да бъде покрит съдията от Бургаския съд „Гробаря”, „под черен флаг аз марширувам”.
Благодарение на отчаяни ченгета от безскрупулността на висшето ръководство на ОД на МВР – Варна, АФЕРА е в течение по часове на БЕЗОБРАЗИЯТА, които се случват.Същият ден проверката във варненската дирекция на МВР е приключена, лицето, отправяло заплахите е установено, и това е действащият съдия от Бургаския районен съд Калин Кунчев. Той е родом от Горна Оряховица, откъдето са и бизнесменът Петър Христов, близък до Цветан Цветанов, както и бившият шеф на БОП – Велико Търново – Орлин Дебелия, както и главният секретар на МВР Светлозар Лазаров – Чичовото.
Проверката извършена от служителя на ОД на МВР – Варна трябва да бъде изпратена до Варненска районна прокуратура със становище на ченгетата. Още преди обед започва тоталното мачкане върху служителя на МВР, разкрил действащия магистрат. Целта е проверката да е със становище, че няма данни за заплахи, а прокуратурата да прекрати преписката.
Висши офицери от ръководството на ОД на МВР – Варна, начело с директора Николай Калчев – Пуйчето, подлагат служителя на МВР под преса, като се отправя натиск той да напусне, или ще бъде преместен във Второ РУП – Варна.
На следващият ден, на 2 септември 2014 година, приключилата проверка по случая е изпратена до Варненската районна прокуратура „по компетентност” с извод „няма данни за заплахи”. Ченгето е намачкано.
На 12 септември 2014 година журналистката Веселина Томова намира закрепен, хвърчащ плик на входната врата на жилищната кооперация, на посочения за сайта АФЕРА адрес.В него има постановление на Варненска районна прокуратура за ОТКАЗ ДА БЪДЕ ОБРАЗУВАНО ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО И ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ПРЕПИСКАТА. ПОДПИСЪТ Е НА ПРОКУРОР ВЛАДИСЛАВ ТОМОВ.
В абсолютно прогнозираното предварително постановление от АФЕРА на прокурор Владислав Томов пише, че: „проверката установила, че заканите изхождат от един и съща Мак адрес, ползван от Калин Стефанов Кунчев… Установено е, че Кунчев е съдия в РС – Бургас.”И сега, внимание: „не е установено той лично да е отправял заплахи… не е установено заплахите да са сериозни по естество и характер и като такива да са предизвикали у адресатите основателен страх от прякото им непосредствено привеждане в изпълнение”.Как установи въпросният прокурор от Районна прокуратура Владислав Томов, който мечтае да стане прокурор в Окръжна прокуратура – Варна, какво е предизвикала заплахата у „адресатите” /разбирай АФЕРА/, след като изобщо дори не ни е виждал очите и не сме разпитани?!Как набързо установи, че не е установено лично съдия Кунчев да е отправял заплахи? Да не би детето или жена му, или бабата, и дядото му, така брилянтно да са запознати със съдия Христова и „боклука” председател на Варненски окръжен съд Ванухи Аракелян, или с „лелята”, дето на „главния прокурор С.Ц.” еди какво си?
Защо въпросният районен прокурор Владислав Томов не си направи труда да върне проверката на ОД на МВР – Варна за доразследване?В качеството си на жалбоподател Веселина Томова ИМА ПРАВО ДА СЕ ЗАПОЗНАЕ С ЦЯЛАТА ПРОВЕРКА ИЗВЪРШЕНА ПО СЛУЧАЯ, КАКТО И ДА Я КОПИРА ЦЯЛАТА, ИЛИ ЧАСТИ ОТ НЕЯ ПО УСМОТРЕНИЕ НА НАБЛЮДАВАЩИЯ ПРОКУРОР.
Томова ще се възползва от правата си и ще прочете „ювелирната” проверка, извършена от прокуратурата, както и ще обжалва постановлението във Варненска окръжна прокуратура, въпреки че там ни очаква светлия образ на шефа на прокуратурата Владимир Чавдаров.СКАНДАЛНОТО, ШОКИРАЩОТО И НАЙ-ВАЖНОТО ОБАЧЕ Е, ЧЕ ДЕЙСТВАЩИЯТ СЪДИЯ КАЛИН КУНЧЕВ НЕ САМО ЧЕ НАРИЧА СЪДИИ „НАЙ-ГОЛЯМ БОКЛУК”, РАЗПРОСТРАНЯВА КАТО „ГРОБАРЯ”, „МАРШИРУВАЩ ПОД ЧЕРЕН ФЛАГ” ПОЗОРЯЩИ ПАСКВИЛИ ЗА ТЯХ, ЗА СЛЕДОВАТЕЛИ И ЗА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР, НО И ВИСОКОМЕРНО И ВУЛГАРНО ЗАПЛАШВА МЕДИЯ.А ТОВА Е АБСОЛЮТНО НЕДОПУСТИМО ЗА МАГИСТРАТ И ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА „АФЕРА“ НАСТОЯВА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ ДА СЕ ПРОИЗНЕСЕ ЗА ПОВЕДЕНИЕТО НА СЪДИЯ КУНЧЕВ!
Проверка на АФЕРА показа, че въпросният „съдия – трол” Калин Кунчев се е подвизавал като съдия в Пловдив и е откомандирован от там в Бургас, поради непрофесионализъм, да не кажем по-острата дума.
В гилдията е известен с по-острата дума.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *