Та, дотам я докарахме, драги ми електорате! От негласуване и глупаво гласуване, ще си имаме нов-стар император – Тиквонйи Банкянски! Ave, Caesar!

Та, дотам я докарахме, драги ми електорате! От негласуване и глупаво гласуване, ще си имаме нов-стар император – Тиквонйи Банкянски! Ave, Caesar!

Здравей, Електорат!
„Как сте, как сте?“, шегуваше се бай Тошо. „Добре сме, добре сме!“ шегуваше се народът.
„Избрахте ме, избрахте ме!“ шегува се баце Боко. „Не сме, не сме!“ шегува се електората. „Сте, сте!“ не се шегувам аз.
Реално ГЕРБ-ерастите, разбирай БМБ, получиха 15% от всенародната любов т.е. останалите 85% електорална маса е против тях. Тези 85%, гласувайки за други политидиотски субекти или не гласувайки изобщо за никого, защото не са харесали нито един от идиотите на „политическата сцена“, реално заявяват, че не желаят Боко да управлява държавата. Което не пречи на същия този Боко, да се самоопределя за победител и да си развява идеите, че единствено той е ПРИЗВАНИЯ да ни оправи. Нещо средно между Нео от „Матрицата“ и ранния(в политиката, а не като възраст) Кобург.
И е на път да сполучи да стане отново управител на останалото в страната българско население, благодарение на избраните за де-путати/путатки герберасти, бесепари, десепари, ръбисти, патриотари, безцензурници и азбукари. Засега пропускам атакистите, засега!
И да не си помислите, че Боко е станал демократ, защото изпраща три жени да преговарят с „вся осталная сволоч“! Това е поредната му демонстрация на пренебрежението, което изпитва към всеки, който не се казва БМБ! Както към горките Менда, Цецка и Фандъкова, така и към „ония“, дето ще се появят от „Позитано“, „Стамболийски“,“Раковска“, Пловдив и Бургас. Защото всички вече са изули гащите и чакат Той да благоволи да им разреши да ги вдигнат. И Той знае за гащите, затова им праща весталките-да видят отблизо що е туй изуйгащник и какво има под кръста! ‘Щото и трите май отдавна не са…!
И за друго – ако се провалят преговорите, извинението е готово – женорята не се справиха! Известна е сексистката природа на Банкянския мачо! Ако всичко приключи с масова прегръдка и обещания да „подкрепяме политики, а не личности“ (гаче ли в България има което и да е от двете) тогаз следва : „К’во искате от тия, бе? ПратИх им три жЕни и те ги УтепАха! ‘Що да се моря АЗ!“
Та, дотам я докарахме драги ми електорате! От негласуване и глупаво гласуване, ще си имаме нов-стар император – Тиквонйи Банкянски!
Ave, Caesar!
Апропо, като отворих дума за изуйгащниците! Днес имах малко време и прескочих до замъка Белмонте в испанската провинция Куенка. Там е Световният средновековен шампионат за рицари, който се провежда за 15-та поредна година. Броните и оръжията, използвани от участниците са ръчна изработка, като са максимално обезопасени. Поръчах си ламарина за г.за, да се чувствам сигурен, докато съм в България! Докато – защото съм космополит. За сведение на БМБ, ТБ, баце Боко,Буда и прочие: „Космополитизмът (на старогръцки: κοσμοπολίτης – космополит, гражданин на света) е мироглед и светоусещане на/от идеята за т.нар. световно гражданство, което поставя общочовешките ценности и интереси над интересите на отделните държави, народи, нации.“ В българския случай – над интересите Бокови!
Като, когато и ако проумее, написаното в кавичките, ще сваля ламарината!Иван Петров, адвокат, прокурор на столична апелативна прокуратура /1998 – 2005/Колаж: Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *