АДВОКАТЪТ НА ЯНЕ – ЕМИЛ ВАСИЛЕВ ЗАПЛАШВА С РАЗПРАВА ШЕФА НА КЗК: „ПЕТКО, КУРВО, СПРИ С ЛАЙНАРСКИТЕ СИ НОМЕРА, ЛИЧНО ЩЕ СЕ РАЗПРАВЯ С ТЕБЕ!”

АДВОКАТЪТ НА ЯНЕ – ЕМИЛ ВАСИЛЕВ ЗАПЛАШВА С РАЗПРАВА ШЕФА НА КЗК: „ПЕТКО, КУРВО, СПРИ С ЛАЙНАРСКИТЕ СИ НОМЕРА, ЛИЧНО ЩЕ СЕ РАЗПРАВЯ С ТЕБЕ!”

„Комисията за защита на конкуренцията е тежко корумпирана! Начело с онова лайно – нейният председател. Не мислете, че си изпускам нервите, напротив – казвам го съвършено съзнателно. Трябва да си абсолютен наглец, за да постановяваш оня ден решение в полза на едно от дружествата на Цветан Василев – БТК. КЗК наложи глоба без абсолютно никакви доказателства на един кабелен оператор от Югозападна България само защото не се влачил по корем пред хората на издирвания с международна заповед за арест шеф на КТБ.
По този повод искам да кажа на шефа на КЗК и моля медиите да ме цитират точно: “Петко, курво корумпирана, лично аз ще се разправя с тебе в най-скоро време. Спри с лайнарските си номера – предупреден си – да няма после бате Емо що така…”, е написал на стената си във Фейсбук адвокатът на Яне Янев – Емил Василев.
Василев излива истеричните си изригвания във Фейсбук неведнъж.
Той подкани преди време да бъде разстреляна Веселина Томова, нарече Татяна Дончева „червена курва”, а в същото време е адвокат на Яне Янев, който заведе иск срещу АФЕРА, заради това, че Мишо Шамара след като бе наречен от Яне в телевизионен ефир „куче”, написа във Фейсбук, че Яне е „пендел”, а АФЕРА го цитира.
Сега Емил Василев отново заплашва с директна разправа шефа на КЗК и даже го уведомява – „предупреден си”. Една от любимите думи, с които клейми във Фейсбук Василев очевидно е „курва”.
Така адвокатът на Яне Янев, който пледира в съдебна зала как едва ли не АФЕРА си била измисляла статуси на Мишо Шамара, наричайки Янето „путка” и по никакъв начин не желае Мишо Шамара да бъде допуснат като свидетел по делото, развавя заплахи, псувни и вулгарни обиди в същия Фейсбук.
Емил Василев е бивш депутат от РЗС, който заедно с Яне Янев някога „уволняваше Бойко Борисов”. Днес РЗС е пръв сърдечен привърженик на Бойко Методиев Борисов.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *