АЙДЕ, ДА ВИ ВИДЯ, МЕДИЙНИ БГ – „ШАРЛИТА”, КОЙ ЩЕ ПОСМЕЕ ДА КАЖЕ ИСТИНАТА ЗА „МЕДИЙНИЯ РЕКЕТ”!

АЙДЕ, ДА ВИ ВИДЯ, МЕДИЙНИ БГ – „ШАРЛИТА”, КОЙ ЩЕ ПОСМЕЕ ДА КАЖЕ ИСТИНАТА ЗА „МЕДИЙНИЯ РЕКЕТ”!

Два дни плакахте, ревахте, бърсахте сълзи и сополи по телевизионните студия, клехте се колко е важна „свободата на словото”, циврехте „съпричастни”, блябосвахте умни и морални приказки за журналистиката, и се бутахте кой първи да се нарече „шарли”. И понеже ние рекохме, че не можем да бъде „шарли” в държава с толкова тежка медийна лицемерност и слугинаж, сега ви питаме, медийни БГ- „шарлита” – кой от вас ще посмее да си подритне трудовата книжка и да опонира на ДУМИТЕ НА БОЙКО БОРИСОВ: „ПО МОЕ ВРЕМЕ РЕКЕТ КЪМ МЕДИИТЕ НЕ Е ИМАЛО”?!„Никога не е имало рекет към медиите по време на моето управление. Никога не са били давани пари на медии от държавата, докато аз съм бил премиер“ – това рече Бойко Борисов в Париж. За парите, давани на медиите от държавата по времето на ГЕРБ – всички вие, „щарлита”, знаете, нали? Ах, колко мил ви беше Миро /Мършата/, нали?
Всичките вие, ИЗВЪН КАДЪР, ТИХО ШУМОЛИТЕ ПО ЪГЛИТЕ И ЩУМНО ПСУВАТЕ ПО МАСИТЕ, САМО КОГАТО НАОКОЛО ГО НЯМА ГЛАВНИЯ ВИ РЕДАКТОР ИЛИ ЧОРБАДЖИЯТА МУ, КАКВО ЧУДО НА НАТИСК И ЦЕНЗУРА ИМА/ШЕ/ ТОЧНО ПО ВРЕМЕТО НА БОЙКО БОРИСОВ И ГЕРБ!
Купища истории разказвате, ама не публично, но когато Борисов ви попита в прав текст при първото си правителство – имало ли е натиск към медиите, главните редактори си строшиха ръцете да пишат и да се подписват под декларации как, ах, премиерът бил най-свободния човек откъм медии, когото са познавали.
И понеже сега се правите на „шарлита”, а сте едни дръжки на микрофони на Бо/й/ко и химикалки на Пеевски, и понеже оревахте орталъка какъв „разговор” за медиите у нас трябвало да се проведе, и понеже ляхте крокодилските си смешни парижки сълзи, хайде да ви видя колко сте храбри – и кой от вас ще разкаже МРЪСНАТА, ЗЛОВЕЩАТА, ПОРЪЧКОВА, СЛУГИНСКА ИСТИНА НА БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИИ, КОИТО СЕ УПРАВЛЯВАТ 90 ПРОЦЕНТА ОТ ПЕЕВСКИ И БОРИСОВ, И В КОЯТО УЧАСТВАТЕ!
Днес Борисов изрече в ефир, че никога по негово време не е имало рекет към медиите.
БГ – „шарлита”, стиска ли ви да му ЗАСТАНЕТЕ?
И тъй като никой от вас няма да го направи, поне имайте доблестта да си сложите надпис на медиите: „Аз съм Бойко”, „Аз съм Пеевски”!Afera.bg
Колаж: Желю Желев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *