Ако БСП припознае отрочето си ГЕРБ, ще стане гражданска война

Ако БСП припознае отрочето си ГЕРБ, ще стане гражданска война

ДАНО БСП НЕ ПРИПОЗНАЕ ОТРОЧЕТО СИ!
Не се занимавам с политическо врачуване, но от няколко дни ме преследва мисълта-предположение, че както вървят предизборните боричкания, като нищо на 27 март може да осъмнем на прага на риска „Коалиция на БСП и ГЕРБ“. Разбира се, камуфлирано задкулисие под предлог, че се спасява социалния мир, стабилността на държавата, банките, мижавата ни икономика и жалките останки от здравеопазване и образование. Може да извадят и петото асо – че сме на прага на гражданска война и в името на мира, ще трябва да изтърпим мръснишкия компромис, който Нинова и Борисов биха направили.
Казвам всичко това, защото политиците по дефиниция са лъжци, измамници и селски тарикати. Засега тия етикети най-много му отиват на Бойко. Нинова не съм я хващал да лъже ангро. Засега.
Казвам всичко това, въпреки, че си давам сметка, че в този вид прогнози се реализират предизборни тези. Казвам това, защото Борисов ни показа чудовищното лице на лицемерието, измамата и лъжата, в непознати за политическия спектър размери и никой от нас няма право да забрави това. Казвам това с ясното съзнание, че говоря за лява партия и за нейното изчадие – ултралявата ГЕРБ, която се кичи с фирмата, че е дясна. Казвам това, защото физиономиите на персоните, които ежедневно продължаваме да ругаем, да презираме, да ненавиждаме по повод несигурния живот, на който ни обрекоха, са в листите на абдикиралите от властта ГЕРБ. Те са в листите на партията, която преди да е видяла какво ще каже народът, вече ни заплашва с метежи, ако не вземат властта. Те са в листите на онези, които въпреки недостойното оттегляне от властта, днес имат претенции всяко кадруване да се съобразява с тях.
И ако някой си позволи да ги върне във властта, ако върнем този, за когото ЗАКОНЪТ е врата в полето, наистина ще стане гражданска война. И тази война ще запокити в небитието и Нинова, и Борисов, и цялата шайка партии.
Казвам всичко това и ще го повтарям всеки ден до датата на изборите. Дано в централите на ГЕРБ и БСП има хора, които четат и следят какво се пише и говори в социалните мрежи и добросъвестно докладват на началници си какво са прочели. И да запомнят думите ГНЯВ И ЯРОСТ.
Като единственото, което си заслужава да се подчертае, че това няма да е режисирания гняв и протест на организираните клакьори на Борисов.Любо КОЛЬОВСКИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *