АКО ВНЕЗАПНО НЕЩО НИ СЕ СЛУЧИ, ТЪРСЕТЕ КОЙ… НА ВНИМАНИЕТО НА ГЛАВЕН ПРОКУРОР, ПРЕЗИДЕНТ, МС, ДАНС, МВР, ПАРЛАМЕНТ!

АКО ВНЕЗАПНО НЕЩО НИ СЕ СЛУЧИ, ТЪРСЕТЕ КОЙ… НА ВНИМАНИЕТО НА ГЛАВЕН ПРОКУРОР, ПРЕЗИДЕНТ, МС, ДАНС, МВР, ПАРЛАМЕНТ!

Предвид изключително усложнената остра „оперативна обстановка“, ние, собствениците на сайтовете „АФЕРА“ И „BIG5“, като представители на свободни медии, които се броят в България на пръстите на едната ръка, пишем този текст като своеобразно „завещание“.
Предвид „внезапните“ купища убийства, побоища, заливания с киселина, малтретиране и притискане на позорно малкия брой останали свободни медии в България, предупреждаваме властите превантивно, ако нещо ни се случи, кого да търсят като „неизвестен извършител“.
След като сайта АФЕРА вади на показ безкомпромисно взривоопасни факти, свързани с пробива на националната сигурност, след като посочихме, че от ДАНС към „изнесени звена“ на флашки е „отпътувала“ най-важната информация, след като в реално време днес посочихме, че в „руски сектор“ в ДАНС – Варна се унищожават и подменят документи, ескалацията на истерия доби небивали размери.
АФЕРА е подложена на непрекъснат терор от страна както на официалните служби и власти, така и от „изпълнители на поръчки“, ръководени от олигархични кръгове, управляващи България. Техни слуги са както „медии“, така и представители на службите, които умело насъскват представители на ъндърграунда към разправа.
BIG5.BG също е подложен на натиск от „приятелски и олигархични кръгове“, които константно търсят път за контрол над материалите и публикациите в сайта, както и в посока на „вярната и правилна редакционна политика“, която според тях медията трябва да спазва.
Заявяваме, че ако нещо се случи с нас, поръчителите трябва да се търсят сред:
1. Олигархът, който ръководеше държавата, ръководи я и както се очертава ще продължава да я ръководи.
2. Поръчките минават през представители на МВР и ДАНС, които по метода на „оперативна комбинация“ ги пласират към зависими представители на ъндърграунда.
3. Отговорност трябва да се търси и сред купищата мними участници в това унизително-шоу, сиреч някои колеги журналисти, за които най-добре пасват думите на интервюирания по време на боевете под Шипка от Макгахан за „Дейли Нюз“, овчар: „Е па трепат се там, некви наши с башибузука и русите…“. Интервю правено преди 137 години, но като коментар, неприятно валидно и днес.
4. Отговорност освен от самите ъндърграунд изпълнители трябва да се търси и от самото МВР, чиято работа най-често именно ние вършим!
Принуждаваме се да напишем този текст, тъй като с каквото и разследване да се захванем, се оказва, че ВСИЧКИ СА ОПЛЕТЕНИ КАТО СВИНСКИ ЧЕРВА, и в повечето от случаите сме в невъзможност да разчитаме на каквато и да е защита от страна на държавните институции и власт.С уважение:
Веселина Томова
Васил Петев
ЗАД КУЛИСИТЕ само ще допълни: СМЕЛО, ВАСЕ И ВЕСЕ, НИКОЙ НИЩО НЯМА ДА ПОСМЕЕ ДА ВИ НАПРАВИ! И НИЕ СМЕ С ВАС, А МЕЧКАТА Е ЗАД НАС! И ТЕ ГО ЗНАЯТ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *