Ако ще Борисов да се снима на новото лого по прашки, а Ангелкова с буй, изтърваха влака. Той се движи в друга посока!

Ако ще Борисов да се снима на новото лого по прашки, а Ангелкова с буй, изтърваха влака. Той се движи в друга посока!

Лято 2015 ще бъде едно от най-слабите по родното Черноморие за последните 10 години. Очаква се спад до 2 милиона на туристите, посетили България. Задават се протести през есента и оставка на правителството.
След като стана ясно, че се очаква спад от 20-30% при руските летовници и 30-40% при украинските, информация изнесена от Министерството на туризма, източници на ЗАД КУЛИСИТЕ позиционирани зад граница довериха, че реалните проценти са далеч по стряскащи. 4,7 млн. чужди туристи са посетили България през лятото на 2014 г. и въпреки това сезонът бе отчетен от почти всички туроператори, хотелиери и ресторантьори като слаб. Това лято цифрата ще бъде смразяваща.
Според нашите източници, правителството е наясно със стряскащата прогноза и прави последни жалки напъни да омекоти предстоящото, но както се пее в една българска песен – „Късно е либе за китка“.
Днес стана ясно, че освен отлива на руски, украински и незнайно защо не се споменава за липсата на резервации от Скандинавските страни, това лято значително ще се усети и липсата на гости от Великобритания и Германия.Според нашите източници, поради слабата външна политика на България, липсата на достатъчно добро рекламиране на страната ни в чужбина, това лято българите по Черноморието, които основно разчитат на летния туристически сезон за попълване на семейните си бюджети, за жалост ще се „радват“ на свободни шезлонги по плажовете, респективно хотелски стаи и ресторанти. Голям ще бъде и спадът в продажбите на недвижими имоти.На фона на многомилиардния банков заем, който ще изтегли правителството, слабата вътрешна и външна политика, увеличаващата се безработица, нежеланието на стабилни чуждестранни компании да инвестират в страната ни, е много вероятно още след местните избори от Черноморието да тръгнат вълни от протести, които да доведат до оставка на правителството и предсрочни парламентарни избори.
И на този фон министърът на туризма Ангелкова върти номера на BBC за рекламиране на България!
Иначе ще си имаме ново лого. Ако ще Борисов да се снима на него по прашки, а Ангелкова с буй, изтърваха влака. Той се движи в друга посока. ZADKULISITE.COM
Колаж: Иво Ангелов, СВОБОДЕН ЧОВЕК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *